Van miből eltartania veszteséges borozóját Ákosnak, akinek nem jött be gyerekkori álma megvalósítása.

A Bem-rakparton lévő borpatika 2005-ban nyitott, akkor Ákos még úgy gondolta, hogy ki lehet hozni nullszaldósra a közösségi helyszínt. De nullszaldósból lassan veszteséges lett, és eleinte az énekes befektetőt, azaz új társat keresett a borozót üzemeltető kft.-be, most viszont már megválna a helyiség bérleti jogától.

Forrás: Sunhill Media

Kiderült, hogy van még egy másik vállalkozása is, amiben ráadásul ő a legjobb. Két díjjal is jutalmazták innovatívnak minősített webshopját, ahol a rajongók koncertjegyet, relikviákat és CD-ket vásárolhatnak. Az Ország Boltja versenyben a szolgáltatás kategóriában kiérdemelte az első helyezésért járó kupát, sőt még a Google különdíját is megkapta.
"Az érdem alapvetően a webáruházunkat működtető munkatársunké. Szeretnénk napról napra jobbak lenni. Köszönjük szépen a szavazatokat!" - fűzte hozzá Ákos, majd felugrott a helyéről a díjjal a kezében és elsietett a rendezvényről.

Teljesen kiakadt Keresztes Ildikó: "Ez enyhén szólva gusztustalan!"http://www.life.hu/legykepben/20121011-keresztes-ildiko-enekesno-az-xfaktor-mentora-teljesen-kiakadt.html Ilyet még nem hallottál! Bizarr feldolgozásban Majka legnagyobb slágerehttp://www.life.hu/legykepben/20121012-majoros-peter-magyar-musorvezeto-enekes-belehalok-cimu-dala-bizarr-feldolgozasban.html Gyermeket vár a 42 éves magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-csisztu-zsuzsa-magyar-musorvezeto-terhes-masodik-gyermeket-varja.html Balázs Klári megszólalt: "Bárcsak madame lennék!"http://www.life.hu/legykepben/20121010-korda-villaban-balazs-klari-szivesen-lenne-madame-azaz-keritono.html