Igazi rajzfilmbuli legóból épült szuperhősökkel

képregény gála Lego anime New York rajzfilm rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 11. és 14. között került megrendezésre az idei New York ComicCon.

A Jacob Javits Centerben legóból felépített szuperhősök köszöntötték a látogatókat. Ezen persze senki sem lepődött meg, a keleti part legnagyobb popkulturális rendezvénye ugyanis képregényekről, animékról, mangákról, videókról, játékokról és filmekről szól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Teljesen kiakadt Keresztes Ildikó: "Ez enyhén szólva gusztustalan!"http://www.life.hu/legykepben/20121011-keresztes-ildiko-enekesno-az-xfaktor-mentora-teljesen-kiakadt.htmlEltávolítják a híres színésznő egészséges melleithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121011-eltavolitjak-a-hires-szineszno-michelle-heaton-egeszseges-melleit.htmlIlyet még nem hallottál! Bizarr feldolgozásban Majka legnagyobb slágerehttp://www.life.hu/legykepben/20121012-majoros-peter-magyar-musorvezeto-enekes-belehalok-cimu-dala-bizarr-feldolgozasban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.