Megszületett Megan Fox és Brian Austin Green első közös gyermeke

eltitkolás sztárpár színésznő kisfiú szülés Brian Austin Green Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő még szeptember végén adott életet kisfiának, de a sztárpár eddig titkolta gyermekük születését.

Megan Fox színésznő és szintén színész férje, Brian Austin Green kisfia még szeptember 27-én született, és a Noah Shannon nevet kapta szüleitől. A kisfiú érkezését eddig titkolta a sztárpár, de a színésznő saját közösségi adatlapján most végre elújságolta a nagy hírt rajongóinak is.

AFP
AFP


"Nagyon szerencsések voltunk, hogy volt pár nyugodt hetünk otthon, de szeretnénk megosztani a hírt, mielőtt mások teszik. Szeptember 27-én megszületett fiunk, Noah Shannon Green. Egészséges, boldog és tökéletes. Megtisztelő, hogy a szüleinek hívhatjuk magunkat és mindig hálásak leszünk Istennek, hogy megismerhettük ezt a csodálatos szeretetet" - írja Fox.

Sandra Bullock egy másik nővel pofozkodik meztelenül egy zuhanyzóbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-sandra-bullock-amerikai-szineszno-meztelenre-vetkozott-es-megpofozott-egy-musorvezetot.htmlÚj klipjével szeretné visszahódítani szerelmét a meleg énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121016-muhajid-zoli-klippel-szeretne-visszahoditani-szerelmet-a-megasztar-elso-szeriajanak.htmlMegpofozta zsűritársát az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-mel-b-a-spice-girls-enekesnoje-simon-cowellt-az-xfaktor.htmlNem jöttek el a díszbemutatóra a Magic Boys külföldi színészeihttp://www.life.hu/legykepben/20121017-koltai-robert-szineszrendezo-filmje-magic-boys-szineszei-michael-madsen-vinnie.html30 millió, mire elvégzi az egyetemet? Mennyibe kerül egy gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121017-mennyibe-kerul-egy-gyerek-felnevelese-a-terhesgondozastol-a-beiskolazason-at.htmlMegmutatta tündéri kisfiát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121015-megmutatta-tunderi-kisfiat-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia.htmlApró jelek, melyek tanulási zavarokról árulkodnak - Innen láthatod, ha fejlesztésre szorul a kicsihttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121015-apro-jelek-melyek-tanulasi-zavarokrol-arulkodnak-a-diszlexia-diszgrafia.html"Pezsgő és boldog család vagyunk" - Keleti Andi mesél a gyerekvállalás örömeiről és nehézségeirőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121011-igy-nevelik-a-gyereket-a-sztaranyukak-keleti-andi.htmlMég csak 10 éves, de máris nagyon jóképű a sztárcsemetehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121010-meg-csak-tiz-eves-de-maris-nagyon-jokepu-romeo-beckham.htmlMajdnem életét vesztette terhessége alatt a népszerű színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121011-tori-spellingnek-belso-verzese-volt-terhessege-alatt-majdnem-eletet-vesztette.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.