Sandra Bullock egy másik nővel pofozkodik meztelenül egy zuhanyzóban

pofon zuhany meztelen Sandra Bullock
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem láthattuk még ilyen extrém helyzetben Sandra Bullockot! A 48 éves, Oscar-díjas színésznő Chelsea Handler showműsorában jelent meg egy bejátszott jelenetben, meztelenül a zuhany alatt, ahol a műsorvezetővel pofozkodott.

A színésznő a showműsor nyitó elemeként lejátszott komikus jelenet kedvéért vetkőzött neki, amelyben a szókimondó műsorvezetővel áll a zuhany alatt. A videóban a két meztelen nő egymással szemben állva vitatkozik, majd Bullock hirtelen arcon csapja Chelsea-t. Amikor a műsorvezető rákérdez, hogy miért kapta a pofont, a színésznő azt válaszolja, hogy azért, mert Chelsea nem hozza ki a maximumot magából, többet tudna adni a nőknek, mint amennyit ad.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Úgy tűnik, hogy Sandra Bullock az utóbbi időben kezd megvadulni, kivetkőzni önmagából. Annak ellenére, hogy visszafogott nőként ismertük meg, volt rá példa, hogy Scarlett Johanssont csókolta meg élő televízió felvételen, most pedig szabadszájúan és meztelenül jelenik meg poénból. Vajon mi jöhet ezután?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.