Soha nem láthattuk még ilyen extrém helyzetben Sandra Bullockot! A 48 éves, Oscar-díjas színésznő Chelsea Handler showműsorában jelent meg egy bejátszott jelenetben, meztelenül a zuhany alatt, ahol a műsorvezetővel pofozkodott.

A színésznő a showműsor nyitó elemeként lejátszott komikus jelenet kedvéért vetkőzött neki, amelyben a szókimondó műsorvezetővel áll a zuhany alatt. A videóban a két meztelen nő egymással szemben állva vitatkozik, majd Bullock hirtelen arcon csapja Chelsea-t. Amikor a műsorvezető rákérdez, hogy miért kapta a pofont, a színésznő azt válaszolja, hogy azért, mert Chelsea nem hozza ki a maximumot magából, többet tudna adni a nőknek, mint amennyit ad.

Forrás: AFP


Úgy tűnik, hogy Sandra Bullock az utóbbi időben kezd megvadulni, kivetkőzni önmagából. Annak ellenére, hogy visszafogott nőként ismertük meg, volt rá példa, hogy Scarlett Johanssont csókolta meg élő televízió felvételen, most pedig szabadszájúan és meztelenül jelenik meg poénból. Vajon mi jöhet ezután?

 

Szörnynek sminkelték ki a népszerű magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121016-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-smink-nelkul-mutatta-meg.html Elpazarolt élet- Stohl szerint Farkas Péter nem börtönbe való!http://www.life.hu/legykepben/20121017-stohl-andras-magyar-szinesz-szerint-farkas-peter-magyar-olimpikon-birkozo.html Romokban hever a Barátok közt sztárjának házasságahttp://www.life.hu/legykepben/20121017-szoke-zoltan-a-magyar-szinesz-a-baratok-kozt-sztarjanak-hazassaga.html Súlyos műtétje után egy héttel találkozhatott gyermekeivel a sztárapukahttp://www.life.hu/legykepben/20121016-schobert-norbi-holnap-hazamehet-a-korhazbol-felesegerubint-reka-viszi.html 100 millió dollárra pereli a szexvideóját kiszivárogtató weboldalt a sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-hulk-hogan-amerikai-pankrator-100-millio-dollarra-pereli-a-szexvideojat.html Újra szingli a Bosszúállók sztárja - szakított Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-scralett-johansson-vilagsztar-szineszno-es-nate-naylor-egy-ev-utan.html Lecserélte férjét az ismert magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121016-gubas-gabi-szineszno-egy-kremcsalad-arca-lett-mar-nem-csak.html