Kautzky Armand majdnem 20 évig játszott erős színpadi sminkben, ami nem mosódhatott el az izzadságtól. Egy hétvégi sorozat után a bőre nem bírta tovább a több réteg sminket, és vörös allergiás tünetekkel reagált.

Hazánk egyik legszebb hangú művésze teljesen aláveti magát természetgyógyász diploma megszerzése előtt álló feleségének, aki gyógyszerek nélkül kúrálja a családot.

Forrás: Múmijó

"Nem kenünk magunkra akármit. Semmi olyat, amit nem ennénk meg - ezt már a nagymamám is így tanította. Nálunk a gyerekek este a meseolvasás helyett olajos lábmasszázst kapnak, már maguktól meditálnak, és sokkal jobban alszanak. Ilyen influenzás időszakban nélkülözhetetlen, hogy tudjam, mivel segíthetek nekik" - árulta el a színész felesége, Adrienn.

"Folyton topon kell lennem szellemileg. A szinkron, a próbák, a reklámok állandó alkalmazkodást követelnek. Amióta  egy ősidők óta használt, népi balzsamot használok  jobban koncentrálok, könnyebben tanulom a szerepeket, és a memóriám olyan, mint a pályám elején. Összességében sokkal energikusabb vagyok, jobban bírom a terhelést, és ami korábban jellemző volt, ismét kevésbé fáradok el" - mesélte a színész.

Versenytársat kapott az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/20121024-a-the-voice-es-az-x-faktor-nezettsegi-versenye.html Először együtt a két színészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/20121019-galvolgyi-janos-magyar-szinesz-es-benedek-miklos-magyar-szinesz-eloszor-1.html Hujber Ferenc nem jó családfőhttp://www.life.hu/legykepben/20121023-hujber-ferenc-szinesz-a-magic-boys-premierjen-elmondja-nem-jo.html Csúnyán cserbenhagyta a ruha - Mellbimbót villantott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legykepben/20121024-jennifer-lopez-pop-diva-mellbimbot-villantott-a-london-o2-arenaban.html Szakított 25 éves szerelmével a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121024-eva-longoria-amerikai-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-szakitott.html Liptai Claudia: "Még hiszek a mesékben"http://www.life.hu/legykepben/20121021-liptai-claudia-regenyt-ir-afrikaban-jatszodik-sajat-gondolatai-keverednek-a.html Visszautasította a szilikonfeneket a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121024-visszautasitotta-a-szilikonfeneket-karasz-robert-a-tv2-musorvezetoje.html Teljesen kiborult az új Bond-film premierjén Daniel Craighttp://www.life.hu/legykepben/20121024-daniel-craig-szinesz-rosszul-lett-a-james-bond-skyfall-film.html