Felesége hozta rendbe az ismert színész bőrét

bio színház színész krém Kautzky Armand természetgyógyászat smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kautzky Armand majdnem 20 évig játszott erős színpadi sminkben, ami nem mosódhatott el az izzadságtól. Egy hétvégi sorozat után a bőre nem bírta tovább a több réteg sminket, és vörös allergiás tünetekkel reagált.

Hazánk egyik legszebb hangú művésze teljesen aláveti magát természetgyógyász diploma megszerzése előtt álló feleségének, aki gyógyszerek nélkül kúrálja a családot.

Forrás: Múmijó
Forrás: Múmijó

"Nem kenünk magunkra akármit. Semmi olyat, amit nem ennénk meg - ezt már a nagymamám is így tanította. Nálunk a gyerekek este a meseolvasás helyett olajos lábmasszázst kapnak, már maguktól meditálnak, és sokkal jobban alszanak. Ilyen influenzás időszakban nélkülözhetetlen, hogy tudjam, mivel segíthetek nekik" - árulta el a színész felesége, Adrienn.

"Folyton topon kell lennem szellemileg. A szinkron, a próbák, a reklámok állandó alkalmazkodást követelnek. Amióta egy ősidők óta használt, népi balzsamot használok jobban koncentrálok, könnyebben tanulom a szerepeket, és a memóriám olyan, mint a pályám elején. Összességében sokkal energikusabb vagyok, jobban bírom a terhelést, és ami korábban jellemző volt, ismét kevésbé fáradok el" - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.