Csúnyán cserbenhagyta a ruha - Mellbimbót villantott Jennifer Lopez

mell J.Lo koncert kellemetlen helyzet villantás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héten belül már másodszor villantott mellbimbót Jennifer Lopez. A sztár ismét profi módon kezelte a helyzetet, de a londoni O2 Aréna közönsége tombolt a látottak hatására.

Alig két hét alatt kétszer villant ki Jennifer Lopez mellbimbója. A popdíva csillogó, testhezálló, csodálatos overallja már másodszor hagyta cserben a színpadon az énekesnőt, aki ezúttal a londoni O2 Aréna közönségét kápráztatta el - akaratán kívül - melle látványával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

J.Lo profiként kezelte a kellemetlen helyzetet, egy pillanat alatt rendezte öltözékét és látszólag nem esett ki a szerepéből, énekelt tovább, mintha mi sem történt volna. Az már más kérdés, hogy vajon ezek után még egyszer magára ölti-e a sok problémát okozó ruhadarabot. Az énekesnő okozott már régebben is meglepetést villantásával, amikor egy évvel ezelőtt az Oscar-díj-átadáson mutatott meg túl sokat a melleiből. A napokban egyébként nem ez volt az egyetlen villantás. Kim Kardashian mamája is ciki divatbalesetet szenvedett. Lassan olyan, mintha ez lenne a legújabb divat a sztárok körében.

Nézd meg te is a J.Lo legfrissebb villantásáról készült fotót itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.