Bár volt férje már mást szeret, Keresztes Ildikó mégsem tud végleg elválni Kicska Lászlótól. Közös vállalkozásuk ugyanis összeköti őket, a hivatalos ügyek miatt napi kapcsolatban kell maradniuk. Lehet, hogy az üzlet fogja újra összehozni a legendás sztárpárt?

Már egy éve nem alkot egy párt Keresztes Ildikó és volt férje, Kicska László, de ennek ellenére a mai napig folyamatos kapcsolatban állnak egymással. Annak ellenére, hogy a férfi már új párkapcsolatban él, mégis állandóan egyeztetnie kell feleségével, hiszen közös vállalkozásuk van, amelynek ügyei összekötik őket.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Keresztes Ildikó mindig, szétválásuk után is bizakodóan nyilatkozott házasságáról, mert úgy érezte, hogy a volt férjével való 20 éves kapcsolatuk elszakíthatatlan. Lehet, hogy az X-Faktor mentora abban reménykedik, hogy a közös vállalkozás újra összehozza őt férjével?

Az esettel kapcsolatban a Blikknek nyilatkozó dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint gyakori, hogy az egykori házasok a szerelem megszűnése után is üzlettársak maradnak. "Ha a felek a válás során jó kapcsolatban maradnak, akkor előfordulhat, hogy megmarad a közös betéti társaság" - mondta az ügyvéd, majd hozzátette: "Ennek általában szigorúan üzleti alapja van, nem érzelmi megfontolásból működik. De az is előfordulhat, hogy a közös bt. csak egy átmeneti állapot, amely addig tart, ameddig nem számoltak el a felek, vagy nem találnak új bel-, illetve kültagot, mivel a törvény szerint erre szükség van."

Alig tud már mozogni a Nemzet Színésze- Soha többé nem áll színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20121026-avar-istvan-magyar-szinesz-alig-tud-mar-mozogni.html Mindenét feleségére íratta Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20121025-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-mindent-rubint-rekara-a-felesegere.html Plasztikáztatott Tóth Gabi - Nagyobb melleket kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20121025-toth-gabi-enekesno-titokban-plasztikaztatta-a-melleit.html Mégsem vált el férjétől a The Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-valt-el-a.html Összeomlott az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121025-pjz-az-xfaktor-kiesett-csapata-csonka-tamas-osszeomlott.html