A nyílt utcán támadták meg és rabolták ki hétfő este a Rippel fivérek édesanyját. Az artisták mamája éppen hazafelé tartott szokásos útvonalán, amikor lecsapott rá a kegyetlen támadó. Nyílt koponyaalapi töréssel szállították kórházba az ájult asszonyt.

"Egy ismerősünk riasztott minket, hogy édesanyánkat leütötték és kirabolták, ájultan fekszik a járdán" - mondta zaklatottan Feri a Blikk újságírójának.

RTL Klub

"Hatalmas duzzanat van a fején, de szerencsére hamar kórházba került. Viktor van bent vele, én bezártam az iskolánkat és a XV. kerületi rendőrökkel jártam végig az útvonalat, hátha valamilyen nyomra bukkanunk" - tette hozzá.

A szemtanúknak és a térfigyelő kameráknak köszönhetően nem egy teljesen ismeretlen tettest kutatnak. "Egy 170 centiméter magas, szürke kapucnis felsőt viselő férfit keresünk, aki azon az útvonalon támadta meg édesanyámat, amelyen négy éve rendszeresen hazajár. Mamánk otthona a munkahelyétől körülbelül hárompercnyi távolságra van. Ezúttal is, miután végzett a munkával, elindult haza a batyujával együtt, amelyben az iskola teljes bevétele, a tanárok fizetése és mindenféle hivatalos papír volt. Egy kis piros tűzkazettában tartotta a pénzeket, amit ugyan elvitte a támadó, a kulcs viszont a zsebé­ben volt, így kinyitni nem tudja. Bár ez érdekel a legkevésbé, ami számít, hogy bántották az édesanyánkat" - mesélte feldúltan az idősebb Rippel testvér, aki bízik benne, hogy mihamarabb elkapják a tettest, és hogy anyukájuk teljesen felépül.

Forrás: Blikk.hu

 

Teljesen tönkrement anyagilag a szexi énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-toni-braxton-amerikai-enekesno-tonkrement-anyagilag.html Megrázó élményben volt része a Megasztár győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-megasztar-gyoztes-kiraly-viktor-korhazat-beteg-gyerekeket-latogatott.html Részegen törtek be Tom Cruise otthonábahttp://www.life.hu/legykepben/20121030-tom-cruise-amerikai-szinesz-otthonaba-betort-egy-reszeg-ferfi.html Nagy fájdalmai voltak, mégis színpadra állt a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121029-kapocs-zsoka-szineszno-operettszinhazban-balesete-ellenere-szinpadra-allt.html Elszólta magát Eszenyi Enikő - Bánja, hogy nem lett gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/20121029-eszenyi-eniko-magyar-szineszno-banja-hogy-nem-lett-gyermeke.html Újabb színészt írnak ki a Barátok közt sorozatbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121030-balogh-edinamagyar-szineszno-a-baratok-kozt-sztarja-terhes-bucsuzik-a.html A VV-szereplő köpése miatt újra nyomoz a rendőrséghttp://www.life.hu/legykepben/20121029-valo-vilag-vv-cristofel.html Rippel Vivien: "Jövőre szeretnénk egy következő bébit"http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121011-rippel-viviennek-es-rippel-ferencnek-petesejtdonacio-segitsegevel-szuletett-kisfia.html Rippel Feri fejjel lefelé lóbálta gyermekéthttp://www.life.hu/legykepben/20120903-rippel-feri-fejjel-lefele-logatva-jatszik-kisfiaval-herkulessel-istenes-bence.html