Leütötték és kirabolták az utcán a Rippel fivérek édesanyját

artista Rippel Viktor sérülés rablás bántalmazás Rippel Ferenc kórház leütötték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyílt utcán támadták meg és rabolták ki hétfő este a Rippel fivérek édesanyját. Az artisták mamája éppen hazafelé tartott szokásos útvonalán, amikor lecsapott rá a kegyetlen támadó. Nyílt koponyaalapi töréssel szállították kórházba az ájult asszonyt.

"Egy ismerősünk riasztott minket, hogy édesanyánkat leütötték és kirabolták, ájultan fekszik a járdán" - mondta zaklatottan Feri a Blikk újságírójának.

RTL Klub
RTL Klub

"Hatalmas duzzanat van a fején, de szerencsére hamar kórházba került. Viktor van bent vele, én bezártam az iskolánkat és a XV. kerületi rendőrökkel jártam végig az útvonalat, hátha valamilyen nyomra bukkanunk" - tette hozzá.

A szemtanúknak és a térfigyelő kameráknak köszönhetően nem egy teljesen ismeretlen tettest kutatnak. "Egy 170 centiméter magas, szürke kapucnis felsőt viselő férfit keresünk, aki azon az útvonalon támadta meg édesanyámat, amelyen négy éve rendszeresen hazajár. Mamánk otthona a munkahelyétől körülbelül hárompercnyi távolságra van. Ezúttal is, miután végzett a munkával, elindult haza a batyujával együtt, amelyben az iskola teljes bevétele, a tanárok fizetése és mindenféle hivatalos papír volt. Egy kis piros tűzkazettában tartotta a pénzeket, amit ugyan elvitte a támadó, a kulcs viszont a zsebé­ben volt, így kinyitni nem tudja. Bár ez érdekel a legkevésbé, ami számít, hogy bántották az édesanyánkat" - mesélte feldúltan az idősebb Rippel testvér, aki bízik benne, hogy mihamarabb elkapják a tettest, és hogy anyukájuk teljesen felépül.

Forrás: Blikk.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.