Szélsőséges indulatokat gerjesztett az X-Faktor versenyzője

indulat Keresztes Ildikó Stone bunkó szélsőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szélsőséges indulatokat kavart Stone szombati viselkedése. Az X-Faktor versenyzője nem törődve társa érzéseivel, örömfelkiáltással ünnepelte, hogy ő az, aki továbbjutott, holott mentora nem őt tartotta volna bent a műsorban - tudta meg a Life.hu.

Stone olyat tett az eredményhirdetéskor, amit soha eddig egyetlen versenyző sem engedett meg magának: örömfelkiáltással ünnepelte saját magát, amikor kiderült, hogy ő az, aki tovább mehet. A mentorok nem tudták, hogy a férfit vagy Lass Beát tartsák-e versenyben, ezért a nézők szavazataira bízták a döntést. Amikor Ördög Nóra Stone nevét mondta ki, az énekes nagyot kiáltva, hatalmas mosollyal örült, tekintet nélkül csapattársára, aki éppen kiesett a versenyből. A rajongókat megosztotta az eset, a legnagyobb közösségi oldalon a legkülönbözőbb hozzászólásokat kapta az énekes. Sokan felháborodtak a történteken és elfordultak tőle. Volt olyan néző, aki egyenesen bunkónak nevezte a versenyzőt, amiért így reagált az eseményekre.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Stone azonban egy percig sem érezte rosszul magát, mert úgy gondolja, ez egy versenyhelyzet volt, és ha már ő nyert, joga volt örülni, még akkor is, ha Keresztes Ildikó nem rá voksolt. A mentornak nem volt könnyű dolga, hiszen mindkét versenyző közel áll a szívéhez, de végül mégis Beát szerette volna továbbra is a műsorban tartani. A nézők azonban Stone-t tartották bent, bár a történtek után elképzelhető, hogy sok rajongó már máshogy szavazna.

Kikezdett Liptai Claudiával a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121105-perutek-janos-a-the-voice-versenyzoje-liptai-claudia-magyar-musorvezetovel.htmlDöbbenet! Bosszúvágyból ölték meg Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20121105-szita-bencet-bosszuvagybol-olette-meg-a-neveloanyja.htmlDúl a szerelem - Nős férfit szeret a népszerű magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121105-szinetar-dora-magyar-szineszno-nos-ferfit-szeret.htmlPucér fiúk fotózkodtak az elhunyt énekes házábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121104-fiukat-fotoztak-az-elhunyt-enekes-michael-jackson-egykori-hazaban.htmlHetek óta tervezte a gyilkosságot Szita Bence nevelőanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121104-hetek-ota-tervezte-a-gyilkossagot-szita-bence-neveloanyja-p-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.