Az X-Factor mentorával csalta meg terhes barátnőjét a népszerű brit focista, Danny Simpson, ráadásul a közös otthonukban. A megcsalt barátnő őrjöng.

Teljesen kikészült a népszerű focista Danny Simpson barátnője, a 25 éves Stephanie, miután megtudta, hogy a párja megcsalta őt az X-Factor mentorával, Tulisa Contostavlosszal.

Forrás: AFP
Danny Simpson és Tulisa Contostavlos

A megcsalt nő épp háromhónapos terhes, második közös gyermeküket várja. Így érthető módon sokkot kapott, amikor meglátta azokat a fotókat, amelyek leleplezték párja félrelépését. Ráadásul az is kiderült, hogy a férfi a közös otthonukban lépett félre az X-Factor mentorával, Tulisával. "Az elmúlt hét évben Dannyvel többször voltak köztünk konfliktusok, de az utóbbi két évben már nagyon jó volt a kapcsolatunk. Nem szakítottunk, sőt, a második gyermekünket várjuk éppen. Tulisa belegázolt egy család életébe. Gyűlölöm őt és rettenetesen haragszom Dannyre" - fakadt ki Stephanie a The Sun magazinnak adott exkluzív interjújában.

Nézd meg a csalfa férfit és a hóditó x-factoros mentort itt.

 

Milliókat bukott el az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-delhusa-gjon-magyar-enekes-milliokat-bukott-el-tozsden.html Életveszélyben a népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-steiner-kristof-magyar-musorvezeto-eletveszelybe-kerult.html Eldobta magától apja a The Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121115-helmeczi-bianka-a-the-voice-versenyzoje-akirol-az-apja-lemondott.html Beyoncé intim pillanatai - Sosem látott fotókkalhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-beyonce-knowles-amerikai-enekesno-intim-pillanatai.html