Egészségét áldozta a rénszarvasokért a rádiós műsorvezető

műsorvezető Harsányi Levente jótékonyság rénszarvas hoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki sokkal nyitottabb a rászorulók, az elesettek megsegítésére. Így volt ezzel az ismert rádiós műsorvezető is, aki nem tartotta be orvosa tanácsát. Ágyban fekvés helyett hokizni ment egy jótékonysági meccsre.

Jótékonysági hokimeccset játszott a jéghoki-válogatott tagjai ellen Harsányi Levente, pedig otthon kellett volna feküdnie betegágyában. Mindezt a veresegyházi medveotthon két rénszarvasáért, Csillagért és Rudolfért tette, ugyanis ők kapják, azaz rájuk fordítják a hokimezek elárverezéséből befolyó összeget.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg, hogyan küzdöttek a rénszarvasokért!

"Tegnap este egy baráti focimeccsen lesérültem. Úgy beállt a derekam, hogy mozdulni sem tudtam, elég reménytelennek látszott, hogy én ma itt jégre lépjek. Elmentem egy gyógymasszőrhöz, aki azt kérte, hogy egy hétig most ne sportoljak. Ugye most hazamegy? - kérdezte, és én igennel válaszoltam, csak azt felejtettem el mondani, hogy előtte hokizni is beugrok. De jót tett a mozgás, szinte minden fájdalmam elmúlt, jól érzem magam. A játék pedig különösen feldobott, ugyanis én voltam a kakukktojás, mindkét kapura játszottam. Miután nem tudtuk eldönteni, hogy melyik csapathoz álljak be, a kékekhez vagy a fehérekhez, nekem olyan mezt csináltattak, amelyiknek az eleje kék, a háta pedig fehér lett. Így mindig annak a csapatnak segítettem be, akinek nagyobb szüksége volt rá. A bíró szerint jól kitoltam így magammal, mert végül senki sem bízott meg bennem, és nem merték nekem passzolni a korongot" - nevetett a Music FM műsorvezetője.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Tavasszal férjhez megy Dundikahttp://www.life.hu/legykepben/20121122-majka-elveszi-tavasszal-dundikat.htmlElbocsátották a cégvezetőt - Agyonlőtte három volt munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121122-egy-elbocsatott-cegvezeto-agyonlotte-harom-volt-munkatarsat.htmlÍgy még sosem láthattuk őket! Megmutatták igazi arcukat, elgyengültek a sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptarfotozas-horgas-eszter-demcsak-zsuzsa.htmlSarka Kata szerint Hajdú megcsalta - Hajdú szerint nemhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-megcsalta-hajdu-peter-szerint-nem.htmlTatár Csilla kikerekedett, de nem bánjahttp://www.life.hu/legykepben/20121122-tatar-csilla-musorvezeto-hizott-ot-kilot-de-nem-banja.htmlZámbó Krisztián bevallotta, hogy elvesztegette az időthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-xfaktor-zambo-krisztian-elvesztegette-az-eveket.htmlMajka eljegyezte Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20121122-majka-majoros-peter-a-valo-vilag-sztarja-hornyak-hajnalka-dundikat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.