Agyhalottnak nyilvánították Hector Macho Camachót, miután kedden egy autóban ülve arcon lőtték.

Agyhalottnak nyilvánították Hector Macho Camachót, aki kedden Bayamon városban, egy autóban ült, amikor arcon lőtték. Hectort a golyó az állkapcsán találta el, és a halántékán keresztül távozott.

Forrás: AFP

Az ötvenéves, háromszoros világbajnok bokszoló szíve azonnal leállt, ám a helyszínre érkező mentők újra tudták éleszteni, és a San Juanban található kórházba siettek vele. Már akkor sejteni lehetett, hogy az állapota válságos, ám most már az orvosai megállapították, hogy nincs esélye a gyógyulásra, épp ezért a gépekről is lekapcsolták. A volt sportoló barátja is az autóban ült, ő a helyszínen életét vesztette.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében

Gyereket szeretne Kristen Stewart és Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-robert-pattinson-amerikai-szinesz-es-kristen-stewart-amerikai-szineszno-gyerekre.html Újra bíróság elé kell állnia Stohl Andrásnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-stohl-andras-tanukat-gyujthet-a-bvop-jogi-lepesekre-keszul-szalai.html Tavasszal férjhez megy Dundikahttp://www.life.hu/legykepben/20121122-majka-elveszi-tavasszal-dundikat.html Elbocsátották a cégvezetőt - Agyonlőtte három volt munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121122-egy-elbocsatott-cegvezeto-agyonlotte-harom-volt-munkatarsat.html