A zenész édesapja 76 évesen, agydaganatban halt meg. Az utolsó három hónapot együtt töltötte fiával, a "nemzet csótányával".


Kiderült, hogyan ápolta a Nagyvárosi Farkas bőrébe bújt vidéki "gyerek" gyógyíthatatlan apukáját, hogyan nyugtatgatta a halál árnyékában félve meghúzódó öregurat, aki ekkor már zavart volt, nehezen ment vele a beszélgetés.
"Félt, ezért nyugtattam, magamhoz szorítottam, itt vagyok apa, nyugi, ne félj, mondtam neki!" - vallott megható őszinteséggel egy újonnan megjelent heti magazin hasábjain Feró. 

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Szerettem, tiszteltem az apámat, mert volt annyi sütnivalója, hogy engem és a húgomat taníttasson, hogy ne azt a sorsot éljük, amit ő... Aztán persze a nagy kérdés, hogy jobb élete van-e egy celebnek, egy sztárnak, mint egy munkásembernek?" - teszi fel a kérdést az X- Faktor mentora, aki évekig őrizgetett egy emléket szerett édesapjától.
"Apám szeretett sakkozni, de elveszett az egyik futó. Fából faragott egyet. Sokáig őriztem, aztán eltűnt. Semmi nem maradt utána" - idézi Nagy Feró az emlékeket.