Verekedés miatt letartóztatták a fiatal színésznőt

pofon vita Lindsay Lohan verekedés letartóztatás szóváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön hajnalban letartóztatták Lindsay Lohant, aki verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Úgy tűnik, Lindsay Lohan nem tud nyugodni. Alig, hogy véget ér egyik rendőrségi ügye, már újabba keveredik. A nyughatatlan celeb ezúttal csütörtökön hajnalban egy szórakozóhelyen került szóváltásba egy másik nővel, amiért az állítólag elfoglalta az ülőhelyét. A veszekedés aztán hirtelen verekedésbe csapott át. "Azt mondta annak a szegény nőnek, hogy ne foglald el a helyemet, aztán egy kicsivel később a bal arcán csapta meg"-, emlékezett vissza egy szemtanú. Az eset után rendőrt hívtak, ám a színésznő megpróbált lelépni a helyszínről. Csakhogy a rendőrök észrevették őt egy távozó autóban és megakadályozták a távozását. Amikor bilincset raktak rá, Lindsay csak azt hajtogatta: "Most vicceltek velem? Vicceltek velem?" Néhány órával a letartóztatása után szabadon engedték, de újabb tétellel bővült szabálysértéseinek eddig sem túl rövidke listája.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vége! Végleg szakított Kapócs Zsóka és párjahttp://www.life.hu/legykepben/20121130-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-es-habony-arpad-politikus-szakitottak.htmlMiért pingálnak a sztárok? Furcsa válaszokat kaptunkhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-fajdkakast-festettek-a-szineszek-schell-judit-kamaras-ivan-abel-anitaszabo.htmlSpermáját adta, most felügyeleti jogot követel a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-jason-patric-amerikai-szinesz-a-spermajat-adta-most-felugyeleti-jogot.htmlRettenetes balesetet szenvedett Whitney Houston lányahttp://www.life.hu/legykepben/20121129-whitney-houston-amerikai-enekesno-lanya-rettenetes-balesetet-szenvedett.htmlGyászol az RTL Klub egykori sztárja!http://www.life.hu/legykepben/20121129-gyaszol-benko-daniel-lantmuvesz-akinek-egykori-menyasszonyat-brutalis-kegyetlenseggel-gyilkoltak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.