Bejelentette a királyi család Katalin terhességét

bejelentés öröm Katalin hercegnő királyi család Vilmos herceg terhes rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre hivatalosan is bejelentették, hogy Katalin hercegnő első gyermekével várandós, és reggeli rosszullétek gyötrik.

Gyermeket vár Vilmos herceg felesége - a hírt hétfőn jelentette be hivatalosan a brit királyi ház. Az egész família el van ragadtatva a hírtől - írja a BBC. Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a brit trón második számú várományosa - tavaly áprilisban esküdött örök hűséget polgári származású kedvesének, Kate Middletonnak.

Northfoto
Northfoto

A hercegi hitves terhességéről azóta rendszeresen lábra kaptak találgatások a brit és a világsajtóban, ám ezek rendre téves információnak bizonyultak. Most azonban a St. James-palota - Vilmos és Károly herceg közös hivatala - véget vetett a találgatásoknak, hivatalosan is bejelentve az örömteli hírt. A tájékoztatás szerint a hercegnőt hétfőn megfigyelésre kórházba vitték a terhesség okozta "akut reggeli rosszullétei" miatt. A brit miniszterelnök, David Cameron gyorsan reagált a bejelentésre, a Twitteren azt írta, nagyon örül a hírnek, a hercegi párból pedig csodálatos szülők lesznek. - írja az origo.

Katalin hercegnő stílusát lopja az idősödő brit modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121129-katalin-hercegno-sitlusat-lopja-az-idosodo-brit-modell-liz-hurley.htmlŐ is bakizik: Katalin hercegnő megjelenése most nem volt tökéleteshttp://www.life.hu/szepulj/20121202-katalin-hercegno-divatbakija-forditva-tette-fel-az-ovet.htmlKatalin hercegnő szőke sörénnyelhttp://www.life.hu/szepulj/20121129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-szoke-voros-es-barna-rovid.htmlKatalin hercegnő meztelen mellei miatt mondott le egy főszerkesztőhttp://www.life.hu/legykepben/20121125-katalin-hercegno-meztelen-mellei-miatt-mondott-le-michael-okane-az.htmlSminkelj úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121122-hogyan-legyek-jo-no-katalin-hercegno-sminkje.htmlLebukott! Kiderült, kivel randizik Katalin hercegnő húgahttp://www.life.hu/legykepben/20121029-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-lebuklott-randizott.htmlZámbó Krisztián kibukott az apját gyalázó műsorvezetőrehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-zambo-krisztian-xfaktor-enekese-kibukott-az-apjat-gyalazo-musorvezetore-sebestyen.htmlA toxikológián kötött ki a Mokka műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-a-toxikologian-kotott-ki-a-mokka-musorvezetoje-tatar-csilla-amikor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.