Csobot Adélt szívesen bújtatják miniruhába az X-Faktor adásokban, ami nem csoda: a 18 éves lánynak csinos lábai vannak. Azzal viszont nem számoltak, hogy a szombati adásban így leleplezik Adél egyik születési hibáját is.

Az X-Faktor döntőse nemrég Marilyn Monroe bőrébe bújt, ám a legendás sztárral ellentétben ő eldöntötte, nem vetkőzéssel teremti majd meg hírnevét. Adél lábai viszont kicsit sem szégyellősek, és a stylistok szívesen mutogatják a 18 éves lány végtagjait, annak ellenére, hogy azokat hegek és kék-zöld foltok borítják. A szombati adásban erre nemcsak a nézők lehettek figyelmesek, hanem az After-X műsorvezetője, Istenes Bence is, aki rákérdezett a rejtélyes foltok eredetére.

Forrás: RTLKLUB

Sztárok, akik jól beégették magukat - Nézegess a képeket!"Az egyik születési hiba, szörnyű vagyok, tudom. A másik a múltkori, kanapéról való leesés nyoma. Én egy ilyen lány vagyok. Tényleg, én mindig is ilyen peches voltam" - idézte Adél szavait a BorsOnline. Adéllal egyébként rendszeresen történnek ilyen balesetek, hiszen állandóan rohan, pörög, így nem csoda, ha sérüléseket gyűjt. A bulvárlap tudni véli azt is, hogy a versenyző alsó lábszárán látható vágásokat nem egy gyorsan elvégzett borotválás okozta, hanem Adél maga. A lány állítólag idegességében vakarta ki a lábát.

Véget nem érő születésnapi köszöntés az X-Faktor házbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-olah-gergo-enekes-xfaktor-szuletesnapjat-unnepelte-sok-meglepetessel.html Nem vetkőzik az X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121127-xfaktor-csobot-adel-nem-vetkozik.html Hollywoodi csillagként tündököl az X-Faktor fiatal sztárjahttp://www.life.hu/life/galeria/20121127-marilyn-monroe-hollywoodi-csillagkent-tundokol-csobot-adel-az-xfaktor-fiatal.html Az X-Faktor mentora haláláig ápolta édesapjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121126-nagy-fero-xfaktor-mentora-halalaig-apolta-edesapjat.html Kicsinálták az X-Faktor sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121126-zambo-krisztian-jimmy-fia-ugy-erzi-hogy-kicsinalta-a-gyulolet.html Zámbó Krisztiánt kitették az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121124-xfaktor-2012-a-hetedik-elo-show-kiesoje-zambo-krisztian.html Baricz Gergő: "Tuti tippem van, ki nyeri az X-Faktort!"http://www.life.hu/legykepben/20121124-baritz-gergo-enekes-xfaktor-antal-timinek-szurkol.html Lecserélték a zsűrit az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-xfaktornak-az-irigy-honaljmirigy-tartott-gorbe-tukrot.html