VV Veronika hónapok óta nem szerepel sehol, akik pedig az utcán látták határozottan állítják, hogy a ValóVilág egykor fekete, ma már szőke démonja kikerekedett.

Nemcsak kiszőkült, de kissé ki is kerekedett az elmúlt pár hónapoban VV Veronika. A fodrásznak tanuló egykori villalakóról utoljára egy napilapban láthattunk képeket törökországi nyaralásáról, ahová kedvesével utazott el. "Igen, kissé megnőtt a pocakom, többen is szóvátették, de nem várok babát" - hárította el kérdésünket Veronika, aki továbbra is a fodrásziskola szorgalmas tanulója. "Tudatosan tűntem el, egy kis nyugalomra vágyom. Időközben csak annyi változás történt az életemben, hogy a hajamat világosról sötétszőkére festettem. A barátom is ugyanaz, akivel  szeptemberben nyaralni voltam. De elárulom, hamarosan újból beszélni fognam rólam" - sejtelmeskedett Veronika.

facebook.com/vvveronika

Egymásnak esett a Voice két versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121201-weisz-viktor-a-voice-versenyzoje-es-perutek-janos-a-voice.html Veszélyben a baba? Bent tartják a kórházban Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-katalin-hercegno-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-korhazba-kerult.html Közmunkában dolgozza le büntetését a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121203-kembe-sorel-arthur-a-joban-rosszban-sztarja-kozmunkaban-dolgozza-le.html