kommunikáció Való Világ 4 Alekosz főiskola oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4. szériájának győztese, Alekosz órát adott egy kommunikációs főiskolán, ahol megosztotta komoly médiás tapasztalatait a kíváncsi kommunikáció szakos hallgatókkal.

Az egyik kommunikációs főiskola médiajog óráján vett részt vendégelőadóként Alekosz, aki a BorsOnline-nak azt nyilatkozta, örömmel tartana további előadásokat is. Alekoszt a barátja hívta meg, aki a főiskolán a médiajog kurzust vezeti, civilben pedig Alekosz ügyvédje.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

"A barátom meggyőződése, hogy nem olyan ember vagyok, amilyennek a média bemutatott. Erről, vagyis a média árny- és kellemesebb oldaláról beszéltem. De természetesen a jelenleg zajló peremről is kérdeztek" - nyilatkozta a bulvárlapnak a valóságshow-hős, akire állítása szerint közel kétszázan voltak kíváncsiak, tapssal köszöntötték és úgy is búcsúztak tőle. "Kedvet is kaptam a folytatáshoz, szívesen elmennék más egyetemekre, főiskolákra is. A tanulást azonban nem folytatom: a magyar oktatási rendszerrel ugyanis alapvető problémáim vannak" - mondta.

Alekosz egyébként nem egyedül érkezett, hanem Bettyvel, akivel - úgy tűnik - újra együtt vannak. Alekosz a nyár közepén teljesen összeroppant egykori szerelme, Betty - ahogyan ő fogalmazott - fondorlatos, ravasz és gusztustalan anyagi és lelki kifosztásától. Kevesebb mint fél év elég volt, hogy elfelejtse a sérelmeit. Alekosz a BorsOnline-nak megerősítette, hogy újra kibékültek Bettyvel, rendezték a soraikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.