A ValóVilág 4. szériájának győztese, Alekosz órát adott egy kommunikációs főiskolán, ahol megosztotta komoly médiás tapasztalatait a kíváncsi kommunikáció szakos hallgatókkal.

Az egyik kommunikációs főiskola médiajog óráján vett részt vendégelőadóként Alekosz, aki a BorsOnline-nak azt nyilatkozta, örömmel tartana további előadásokat is. Alekoszt a barátja hívta meg, aki a főiskolán a médiajog kurzust vezeti, civilben pedig Alekosz ügyvédje.

Fotó: RTL Klub

"A barátom meggyőződése, hogy nem olyan ember vagyok, amilyennek a média bemutatott. Erről, vagyis a média árny- és kellemesebb oldaláról beszéltem. De természetesen a jelenleg zajló peremről is kérdeztek" - nyilatkozta a bulvárlapnak a valóságshow-hős, akire állítása szerint közel kétszázan voltak kíváncsiak, tapssal köszöntötték és úgy is búcsúztak tőle. "Kedvet is kaptam a folytatáshoz, szívesen elmennék más egyetemekre, főiskolákra is. A tanulást azonban nem folytatom: a magyar oktatási rendszerrel ugyanis alapvető problémáim vannak" - mondta.

Alekosz egyébként nem egyedül érkezett, hanem Bettyvel, akivel - úgy tűnik - újra együtt vannak. Alekosz a nyár közepén teljesen összeroppant egykori szerelme, Betty - ahogyan ő fogalmazott - fondorlatos, ravasz és gusztustalan anyagi és lelki kifosztásától. Kevesebb mint fél év elég volt, hogy elfelejtse a sérelmeit. Alekosz a BorsOnline-nak megerősítette, hogy újra kibékültek Bettyvel, rendezték a soraikat.

Mindenét pénzzé teszi Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/20121024-alekosz-a-valo-vilag-egykori-gyoztese-eladna-nyeremenylakasat.html VV Cristofel: "Alekosztól abszolút be vagyok sz...va"http://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-cristofel-es-alekosz-hajdu-peter-frizbijeben-alazta-egymast-es.html Összebalhézott Alekosz és VV Cristofelhttp://www.life.hu/szorakozz/20120913-balhe-alekosz-es-vv-cristofel-kozott-a-tv2-frizbi-hajdu.html Vége! Elviszi Alekosz lakását az RTL Klubhttp://www.life.hu/hazitunder/20120808-elviszi-az-rtl-klub-a-valovilag-4-gyoztese-alekosz-lakasat.html Alekoszt megrázta egykori udvarlója tragédiája, de nem megy be hozzá a kórházbahttp://www.life.hu/legykepben/20120730-alekoszt-megrazta-egykori-udvarloja-tragediaja.html Nyolc emeletet zuhant Alekosz háremhölgyehttp://www.life.hu/legykepben/20120726-nyolc-emeletet-zuhant-alekosz-haremholgye.html Lenyúlta Alekosz millióit barátnője, Betty, majd szakítottakhttp://www.life.hu/legykepben/20120619-a-valovilag-nyertesenek-ex-baratnoje-megcsalta-es-lenyulta-alekosz-millioit.html Alekosz több százezres ajándékkal lepte meg szerelméthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120512-alekosz-egy-tobb-szazezres-mellmutettel-ajandekota-meg-szerelmet-bettyt.html Börtönbe kerülhet Alekosz?http://www.life.hu/szorakozz/20120504-bortonbe-kerulhet-alekosz-nagyon-stresszes-az-elete-mostanaban.html