adventi koszorú tűz Debreczeni Zita gyertya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert modell szereti maga készíteni a karácsonyi dekorációkat, ilyenkor ég a keze alatt a munka. Tavaly majdnem tragédia lett az ügyeskedésből - tudta meg a Life.hu.

Debreczeni Zita szereti az adventi készülődést, tavaly az adventi koszorút is maga készítette el. Amikor minden dísz a helyére került, Zita nem bírta abbahagyni a díszítgetést, ezzel azonban majdnem végzetes tragédiát okozott.
"Tavaly a saját készítésű koszorúmat sikeresen felgyújtottam. Már rajta voltak a gyertyák, amik égtek is, de úgy éreztem, valami még hiányzik és fújtam rá egy kis műhót. Ettől pedig felrobbant az egész koszorú. Ezután egy hangos sikítással berohantam a konyhába és néztem, hogy ebből mi lesz, de hála Istennek hamar megoldódott a probléma, a tűz elaludt" - mesélte Zita az RTL Klub Reflektor című adásában.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.