Az ismert modell szereti maga készíteni a karácsonyi dekorációkat, ilyenkor ég a keze alatt a munka. Tavaly majdnem tragédia lett az ügyeskedésből - tudta meg a Life.hu.

Debreczeni Zita szereti az adventi készülődést, tavaly az adventi koszorút is maga készítette el. Amikor minden dísz a helyére került, Zita nem bírta abbahagyni a díszítgetést, ezzel azonban majdnem végzetes tragédiát okozott.
"Tavaly a saját készítésű koszorúmat sikeresen felgyújtottam. Már rajta voltak a gyertyák, amik égtek is, de úgy éreztem, valami még hiányzik és fújtam rá egy kis műhót. Ettől pedig felrobbant az egész koszorú. Ezután egy hangos sikítással berohantam a konyhába és néztem, hogy ebből mi lesz, de hála Istennek hamar megoldódott a probléma, a tűz elaludt" - mesélte Zita az RTL Klub Reflektor című adásában.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Különös foglalkozást választana magának az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121207-szabo-david-az-xfaktor-enekese-allatokkal-foglalkozna-valamilyen-segelyszervezet-kereteben.html Az amerikaiak kiírtására buzdított a Gangnam Style előadójahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-psy-a-gangnam-style-eloadoja-az-amerikaiak-kiirtasara-buzditott-bocsanatot.html Újra együtt Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-kapocs-zsoka-magyar-szineszno-es-hagony-arpad-orban-viktor-tanacsadoja.html Tönkreteszi családját Damu Roland?http://www.life.hu/legykepben/20121210-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-nem-tud-gyerektartast.html Alul semmi! Szőrrel a lábai között pucérkodik Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/20121209-rihanna-barbadosi-enekesno-szorosen-pucerkodik-majdnem-meztelen-a-hires-eloado.html Családi dráma a Voice-ban (JÓVÁHAGYÁS ALATT- KEDD)http://www.life.hu/legykepben/20121209-berkes-oliver-a-voice-versenyzoje-berkes-gabi-a-voice-versenyzoje.html