Hazajött Angliából VV Fecó, aki szerencsére csak a túlsúlyát, töretlen jókedvét nem hagyta a ködös szigetországban.

Megcsókolta a magyar anyaföldet VV Fecó, ahogy átlépte a magyar határt. A valóságshow-hős egy kisbusszal érkezett haza, ugyanis annyi ajándékot hozott szeretteinek, hogy nem tudott volna repülőre szállni.

"Nyolc kilóval könnyebben tértem haza, sajnos ezt a súlyt a  repülőn nem válthattam át csomagra, így kénytelen voltam közúton hazajönni. Az elmúlt két hónap nagyon tanulságos volt minden szempontból. Angéla főztje és a magyar ízek nagyon hiányoztak, a sok szemet gyönyörködtető ételnek szinte semmi íze sincsen, nem is tudtam egy jót enni. És nem volt ott a szerelmem se, hogy sok szeretettel elém tegye a kész ennivalót, így nem túl meglepő, hogy jócskán lefogytam. Amióta itthon vagyok csak eszem és eszem, már egy kiló biztos visszajött rám" - árulta el Fecó, aki erejét megfeszítve dolgozott két hónapig.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu"Az első hetekben egy pubban segédkeztem, majd egy tejgyárban kötöttem ki. Heti 60 órát dolgoztam, sok volt a munka, és fárasztó. Szerencsére elengedtek szabadságra és visszavárnak, mert meg voltak elégedve a munkámmal. Amin viszont változtatni szeretnék, ha visszamegyek, azok a lakhatási körülményeim. Még jó, hogy megszoktam az összezártságot a villában, mert egy négyszobás lakásban éltünk tizenhárman, mindenféle nemzetség együtt. A fűtéssel és a meleg vízzel spóroltak a főbérlők, így ez állandó gondot okozott, és néha az egerek is megjelentek a szobákban. Ilyen körülmények közé semmiképpen sem vinném ki a családomat. Azon még gondolkozom, hogy hogyan folytassam az életemet, ugyanis Angélát is megviselte az elmúlt két hónap, ő is belefogyott a hiányomba. El is vittem azonnal vacsorázni, élveztük a kettesben töltött estét" - mesélte lelkesen Fecó, aki igazából inkább itthon maradna családjával, ha kapna munkát.

"Minden hivatalos angol papírom rendben van, bármikor visszamehetek és dolgozhatok. De már látom, hogy ott sincs kolbászból a kerítés." 

Kiderült! Prosztatarákos a Gyűrűk ura sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-ian-mckellen-amerikai-szinesz-a-gyuruk-ura-sztarja-prosztatarakos.html Hatalmas implantátumokat kapott a magyar pornószínésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-monique-covet-pornoszineszno-800-kobcentis-implantatumokat-tetetett-be.html Tanulja az anyaságot az ismert énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121203-palya-bea-enekesno-kislanya-lili-mellett-tanulja-az-anyasagot.html Összeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-katalin-hercegno-kate-middleton-apolonoje-ongyilkos-lett-ket-ausztral-radios.html Nem bánja a melegfilmet az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-szabo-david-az-xfaktor-versenyzoje-nem-banja-hogy-melegfilmben-szerepelt.html Csoda, hogy túlélte a részeg kalandot az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-sztarja-a-valo-vilag.html Ráhajtott a TV2 műsorvezetőjére a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121209-perutek-janos-a-voice-versenyzoje-kovacs-patriciara-a-supermokka-musorvezetojere.html Döbbenetes! Alekosz főiskolai előadóként debütálthttp://www.life.hu/legykepben/20121210-alekosz-a-valo-vilag-4-gyoztese-szereploje-orat-adott-egy.html VV Cristofel: "Minden médiás buzi" (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121210-vv-cristofel-uj-klipje-forgatasan-szidja-a-mediaban-dolgozokat.html Megszereztük Kiszel Tünde legújabb naptárfotóithttp://www.life.hu/legykepben/20121210-kiszel-tunde-2013as-3ds-falinaptaranak-elso-kepei-eloszor-a-lifehun.html