Kifejezetten óvja mindentől a kezét a hegedűművész, de a ragadós masszától nem félti.

A zenész tavaly egy szerencsétlen balesete miatt kénytelen volt lemondani kínai karácsonyi koncertjét, így az ünnepeket a legnagyobb örömére családjával tölthette. Az idén Edvin tudatosan készül a szeretet ünnepére és minden olyan tevékenységből kiveszi részét, ami a karácsonyhoz tartozik.
"Mézeskalácsot sütök együtt a gyerekeimmel, amihez speciális mézeskalácsformát rendeltem az internetről. Csillagok háborújá-s sütiket fogunk gyártani, és ezekkel fogjuk feldíszíteni a karácsonyfát" - árulta el Edvin, aki december 25-én a Budapesti Kongresszusi Központban  a Bécsi Strauss zenekar közreműködésével ad nagyszabású karácsonyi koncertet.

forrás: Facebook/Edvin Marton

"Nagyon nehéz Edvinnek bármit is venni, hisz mindene megvan. Ezért inkább saját készítésű ajándékkal szoktam kedveskedni neki, és igyekszem olyan dolgokkal körülvenni, amit nem lehet megvásárolni, amit csak szeretetből lehet adni, kapni. Ha valami vásárolt ajándékot adok neki, akkor illedelmesen megköszöni, de ha a saját készítésű ajándékommal lepem meg, akkor könnyek jelennek meg a szemében a meghatottságtól" - árulta el Adrienn, aki bejglit is süt férjének, ugyanis Edvin ehhez is ragaszkodik.

Jennifer Aniston terhes pocakját leplezte le?http://www.life.hu/legykepben/20121218-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-lehet-hogy-terhespocakot-villantott.html Szexbalesetet szenvedett a valóságshow sztár - Eltört a pénisze (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121218-ray-elbe-amerikai-valosagshow-sztar-szornyu-szexbalesetet-szenvedett-eltort-a.html Gyász! Hatalmas veszteség érte a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-peter-andre-enekes-gyaszol-rakban-meghalt-a-testvere.html Beleszeretett versenytársába az X-Faktor döntőse?http://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-szabo-david-szerelmes-antal-timibe.html