Válik Dusev-Janics Natasa! Az olimpikon sportolónő ezzel a lépéssel igyekszik elérni, hogy ismét szerb színekben indulhasson.

Dusev-Janics Natasa mindent megtesz azért, hogy végre szerb színekben sportolhasson. A kajakozónő egy szerb lapnak elárulta, hogy hajlandó elválni a férjétől, ha ezzel meggyorsítja a jogi eljárást.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

A sportág nemzetközi szövetsége a múlt héten a magyarok javára döntött, ezért határozott úgy Dusev-Janics, hogy cselhez folyamodik. Egy szerb lapnak azt nyilatkozta, hogy elválik férjétől, Adrian Dusevtől, majd amikor a férfi megkapja a szerb állampolgárságot ujra hozzámegy. Ezzel reményei szerint biztosítja azt, hogy a következő olimpián már szerb sportolóként indulhasson. A sportoló szerint biztosan sikerül a trükk. "Az RTS televíziónak nyilatkoztam az ügyről, s kijelentettem, mindent elintéztem, és biztos, hogy már az idén szerb színekben versenyezhetek" - írja a Bors.

Katalin hercegnő terhespocakot villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130113-katalin-hercegno-kate-middleton-terhes-pocakot-villantott.html Ételre sem futotta Gájer Bálintnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130113-gajer-balint-a-voice-versenyzoje-nehez-helyzetben-volt-etelre-sem.html Beyoncé intim titkaihttp://www.life.hu/legykepben/20130113-beyonce-amerikai-enekesno-intim-titkaiba-avatja-be-a-rajongokat.html Sírva omlott össze a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130111-veres-monika-a-voice-versenyzoje-sirva-omlott-ossze.html Szakított Britney Spears és Jason Trawickhttp://www.life.hu/legykepben/20130112-szakitott-az-xfactor-zsurijebol-tavozo-britney-spears-enekesno-es-volegenye.html