A színész nagy beismerése: "Megérdemeltük az üzleti kudarcot"

kudarc csőd biznisz színész pálinka Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly hiába készített igazán különleges és ízletes pálinkákat, a vállalkozás, amihez a nevét adta, nem hozott akkora bevételt, amit reméltek.

Rékasi Károly és felesége Détár Enikő hiába szeretik a szakmájukat, ők is úgy gondolták, nem elég egy lábon állni. Azonban a pálinkabiznisz, amibe belecsöppentek, nem hozta a várva várt bevételeket.
"Nem néztük meg, hogy milyen lehetőségek vannak ebben az üzletben, csak amikor már jól beruháztunk, felépítettük a pálinkafőzdét, megvoltak a hozzávalók és már palackoztunk, akkor próbáltuk eladni az üzletvezetőnk és én. Olyan feketeforgalom van Magyarországon, hogy odaállsz a jó pálinkáddal, amit már megversenyeztettél, és azt mondják, aranyos, hogy elhozta ezt ide nekünk, művész úr, de Sanyi bácsi ezt hozza nekünk két és fél ezer forintért. Bőven megérdemeltük a kudarcot, mert ezeket nem mértük fel" - mesélte Rékasi Károly a Class FM rádióban.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Elgázolták az RTL Klub sztárjának testvéréthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-deutsch-anita-a-baratok-kozt-sztarjanak-testveret-elgazoltak-korhazban-kezelik.htmlKibékültek! Visszakapta szerelmét Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130116-puskas-peti-a-megasztar-sztarja-visszakapta-szerelmet.htmlMegerőszakolták VV Éváthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-elarulta-hogy-megeroszakoltak.htmlFélmillióért énekel a TV2-n Hernádi Judithttp://www.life.hu/legykepben/20130117-hernadi-judit-az-rtl-klub-sztarja-fel-millio-forintert-enekel.htmlVersenyzőjét kritizálja Mező Misihttp://www.life.hu/legykepben/20130116-mezo-misi-a-voice-mestere-pal-denes-a-voice-versenyzojet.htmlCsúcsformában jegyezte el szerelmét a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130114-szerednyey-bela-szinesz-egy-tisztitokura-utan-nagyon-lefogyott-de-mostanra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.