Lindsay Lohan édesapja kiakadt, mert szerinte lányát a gazdag férfiak csak kihasználják.

A színésznőről köztudott, hogy valóban találkozgat gazdag férfiakkal, akik gyakran fizetnek is a társaságáért - ahogy ezt például énekesekkel is teszik. A színésznőről azonban nem tudni, hogy mit nyújt a klienseinek a fizetségért.

Forrás: AFP

"Eladják a lányomat, azért fizetnek neki, hogy gazdag emberekkel randizzon. Gusztustalan!" - fakadt ki Lindsay édesapja, Michael Lohan. Az édesapán kívül a család egy közeli ismerőse is megerősítette ezt. "A pasik fizetnek neki mindent, hotelt, ételt, az utazást, bármit, akár ékszereket is."

A Star magazin úgy tudja, Lindsay Lohan szilveszterkor Brunei hercegével töltötte az éjszakát, aki állítólag százezer dollárt fizetett azért, hogy a színésznő Londonba utazzon hozzá. A pletykák szerint a spanyol festő, Domingo Zapata is Lohan kliensei közé tartozik, vele állítólag New Yorkban, Zapata penthouse lakásában töltött el pár napot.

Forrás: Stop.hu

 

Puzsér ócsárolja az Oscar-díjathttp://www.life.hu/legykepben/20130118-puzser-robert-kritikus-ocsarolja-az-oscar-dijat.html A színész nagy beismerése: megérdemeltük az üzleti kudarcothttp://www.life.hu/legykepben/20130117-becsodolt-a-sztarpar-rekasi-karoly-es-detar-eniko-palinka-biznisze.html Összejött a Voice két versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130117-agardi-szilvi-a-voice-versenyzoje-es-pal-denes-a-voice.html Apa lett a Csillag Születik fiatal felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130120-huszevesen-apa-lett-a-csillag-szuletik-fiatal-felfedezett-tangoharmonikasa-szabo.html Liptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.html Egy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.html Kórházba szállították a Barátok közt színésznőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130119-korhazba-szallitottak-reszleges-szalagszakadasa-miatt-a-baratok-kozt-szinesznojet-peller.html Elegancia helyett borzalom - Szokatlan ruhában Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szepulj/20121122-estelyiben-piercinget-villantott-borzalmasan-nezett-ki-lindsay-lohan.html Lindsay Lohan egy ágyban Charlie Sheennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-lindsay-lohan-egy-agyban-charlie-sheennel-horrorra-akadva-5-reszenek.html Ismét balesetet szenvedett Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legykepben/20120727-ismet-balesetet-szenvedett-lindsay-lohan.html