Kiderült, hogy Mező Misi versenyzője, a csillogó szemű Pál Dénes nyeri a Voice-t pénteken. Legalábbis a Life.hu olvasói szerint!

Pál Dénes lesz Magyarország hangja, legalábbis ezt az erdményt várják a Life.hu olvasói. Múlt héten feltett kérdésünkre, miszerint melyik Mester énekese nyeri meg a tehetségkutatót, a legtöbben a Mező Misi választ adták.

Forrás: TV2

 

A második helyezést Caramel szerezte meg, aki Gájer Bálinttal van még versenyben. Caramel 105, Misi azonban 235 szavazatot kapott. Malek Andi és Somló versenyzői, Nádor Dávid és Weisz Viktor igen kevés, 39, illetve 21 szavazatot kaptak. Hogy pénteken milyen eredmény születik, azt egyelőre még nem lehet tudni, egy azonban biztos, hogy olvasóink szívéhez Pál Dénes áll a legközelebb, aki Agárdi Szilvivel alkot csodálatos párost.

 

44 éves lenne a tragikusan elhunyt szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130121-molnar-csilla-magyar-szepsegkiralyno-44-eves-lenne.html Százezer forintért árulja a testét VV Veronika?http://www.life.hu/legykepben/20130121-vv-veronika-allitolag-szazezer-forintert-vetkozik-es-szexel.html Visszatér Magdi anyus az RTL Klubrahttp://www.life.hu/legykepben/20130120-visszater-magdi-anyus-vagyis-fodor-zsoka-az-rtl-klub-a.html Pedofilbotrányba keveredett a királyi családhttp://www.life.hu/legykepben/20130120-pedofilbotranyba-keveredett-a-brit-kiralyi-csalad-es-az-alkalmazottjaik.html Puzsér ócsárolja az Oscar-díjathttp://www.life.hu/legykepben/20130118-puzser-robert-kritikus-ocsarolja-az-oscar-dijat.html A színész nagy beismerése: "Megérdemeltük az üzleti kudarcot"http://www.life.hu/legykepben/20130117-becsodolt-a-sztarpar-rekasi-karoly-es-detar-eniko-palinka-biznisze.html Sokkolta a családi titok Jack Nicholsonthttp://www.life.hu/legykepben/20130120-sokkolta-a-csaladi-titok-jack-nicholsont-amikor-37-eves-koraban.html