Pál Dénes Agárdi Szilvi TV2 mester szerelem pár The Voice sztár versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összejött a Voice két versenyzője! Igaz, csak egy dal erejéig - tudta meg a Life.hu.

Összejött egy dal erejéig Agárdi Szilvi és Pál Dénes. A Voice versenyzői csodálatos kettőst alkottak a Voice párbajában, amely megríkatta a Mestereket is. Épp ezért jött az ötlet, hogy közös dallal indulnak az Eurovíziós Dalfesztivál idei versenyén - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu



"A Voice szerkesztői úgy érezték, hogy nagy hatást gyakoroltunk a közönségre, ezért neveztek minket" - árulta el Dénes. A párbajt követően felröppent a hír, hogy a Voice két versenyzője egy párt alkot, de később kiderült, hogy ez nem igaz. "Mély emberi barátság van köztünk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ezért külön öröm, hogy újra együtt énekelhetünk" - tette hozzá az énekes, aki bevallotta, hogy a színpadon valóban úgy működnek, akár egy szerelmespár. "A dal erejéig beleéljük magunkat abba a helyzetbe, hogy együtt vagyunk, de ez az életben nem működik. Beszéltünk erről a párbajra készülve és megállapodtunk, hogy a távolság és Szilvi fiatalsága miatt nem működne köztünk egy párkapcsolat. Ráadásul most mindketten a karrierünkre koncentrálunk, időnk sem lenne egy kapcsolatra."

A pár a versenyben a Szíveddel láss című dallal szállt versenybe, mellyel a legjobb 30 közé jutottak. "Nem véletlen a dal címe, hiszen ez ránk íródott. Szilvi aliglátó és olyan világot teremtett, amihez nem kellenek szemek. Erről szól ez a szám, aminek a szövegét az Anti Fitness Club énekese, Szabó Tamás írta."

Apa lett a Csillag Születik fiatal felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130120-huszevesen-apa-lett-a-csillag-szuletik-fiatal-felfedezett-tangoharmonikasa-szabo.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly újra együtt!http://www.life.hu/legykepben/20130120-liptai-claudia-musorvezeto-es-gesztesi-karoly-szinesz-ujra-egyutt-lep.htmlEgy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.htmlKórházba szállították a Barátok közt színésznőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130119-korhazba-szallitottak-reszleges-szalagszakadasa-miatt-a-baratok-kozt-szinesznojet-peller.htmlVálása ihlette a TV2 sztárjának daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-cserpes-laura-a-tv2-sztarjanak-dalat-a-valasa-ihlette.htmlNagy árat fizetett az ismert színésznő a külföldi sikerérthttp://www.life.hu/legykepben/20130117-osvart-andrea-szinesznot-itthon-jeloltek-a-legjobb-szinesznonek-jaro-dijra.htmlMilliókat kapnak közpénzből az ismert magyar zenészek - Majka kipakolt!http://www.life.hu/legykepben/20130119-milliokat-kapnak-kozpenzbol-ismert-jobboldali-zeneszek-akos-es-demjen-ferenc.htmlSpórolt pénzét áldozta a kutyákra az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130115-mujahid-zoli-kutyaknak-segitett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.