Családja és volt barátja hallani sem akar VV Veronikáról, akiről néhány napja kiderült, hogy prostitúcióból él.

VV Veronika szégyenkezik, amióta kitört körülötte a botrány és kiderült, hogy prostitúcióból él. Az egykori valóságshow-hős élete összeomlott: a barátja elhagyta, a családja pedig szinte hallani sem akar róla. A fiatal lány ki sem teszi a lábát az utcára és vendégeket sem fogad; úgy érzi, hogy összeomlott az élete.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!


De nemcsak saját magára, hanem az édesanyjára is szégyent hozott, aki a Károli Gáspár Református Egyetemen oktató, így különösen kellemetlen számára, hogy épp az ő lányából lett prostituált. "Anyukám nagyon szomorú és csalódott, nem érti, hogy miért volt erre szükség. Az egész családomnak fájdalmat okoztam. Tudom, hogy szeret, de soha nem fogja elfelejteni, hogy szégyent hoztam rá" - árulta el VV Veronika a Borsnak hozzátéve, hogy azt is megérti, a volt barátja nem hajlandó őt visszafogadni. "Teljesen megértem. Hogy jelenjen meg velem bárhol is? Rettentően el vagyok keseredve, mert úgy éreztem, ő az az ember, akiben megtaláltam mindent, amire szükségem van. Azt is megértem, ha nem kapok tőle több lehetőséget. Nagyon szeretem" - kesergett Veronika, aki most fogadkozik, hogy megváltozik. Munkáját nem vesztette el és fodrásznak tanul. Kérdés azonban, hogy ezzel a múlttal és kétes hírnévvel képes lesz-e új életet kezdeni.

Keresztes nélkül folytatódik az X-Faktor?http://www.life.hu/legykepben/20130124-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-is-kiszallhat-a-musorbol.html Kiakadt kollégája szokásán a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-sebestyen-balazs-class-fm-musorvezetoje-kiakadt-kollegaja-rakoczi-ferenc-viselkedesen.html Tóth Vera utoljára nekifut a fogyókúránakhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-toth-vera-enekesno-ismet-fogyokurazni-kezdett-ha-nem-fogy-le.html Szabó Zsófi éretlen a szőrös külsőhözhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-szabo-zsofi-a-joban-rosszban-sztarja-eretlen-a-szoros-kulsohoz.html A Barátok közt sztárja a Szombat esti lázbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130118-varga-izabella-szineszno-a-baratok-kozt-cimu-sorozat-ugyvednoje-a.html