pornószínésznő olimpiai bajnok párkapcsolat úszó lecserélés Michael Phelps szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni ötkarikás játékok után visszavonuló tizennyolcszoros olimpiai bajnok Michael Phelps úszó élvezi az életet és új barátnője társaságát.

Egy hónapja szakított menyasszonyával, Megan Rossee-val, de nem sokáig búslakodott, hamar talált új partnert magának. Igazi szexbombát sikerült meghódítania, a legfrissebb hírek szerint ugyanis összejött Jasmine Waltzcal. Bár a pletykák szerint inkább a nagy férfifaló hírében álló hölgy csapott le rá.

A filmvilágban és újabban a szexiparban is tevékenykedő szépség ugyanis korábban jó néhány sztárt az ágyába csalogatott már. Többek között miatta ment tönkre a hollywoodi sztárpár, David Arquette és Courteney Cox házassága. A színész lebukott, hogy Jasmine-nel csalta feleségét, ezért két év különélés után elváltak - írja Blikk.
Waltz ezután sem fecsérelte az idejét, hiszen újabb mozicsillagokat "vadászott le". Elcsavarta a High Scool Musical egyik főszereplője, Zack Efron és a Star Trek-sorozat moziváltozatában szereplő Chris Pine fejét is. Nem csoda, hogy megszédíti a férfiakat, közöttük Phelpset is, hiszen gyönyörű idomokkal rendelkezik, s a pletykák szerint "vérbeli szexistennő". A képességeit már megcsillogtatta egy erotikus moziban is, alakításáért 45 ezer eurót (13,3 millió forintot) kapott egy pornófilmeket forgalmazó vállalattól.

Forrás: Details magazine
Forrás: Details magazine

"Megerősíthetem, hogy Jasmine és Michael Phelps együtt jár, és nagyon boldogok. Be kell érniük az én helyzetjelentésemmel, mert ők egyelőre úgysem hajlandók nyilatkozni a magánéletükről" - fecsegte ki Waltz egyik barátnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.