A világhírű, Kossuth-díjas énekesnő, Bangó Margit is lehetőséget kapott, hogy maga válassza ki énekpartnerét A Nagy Duett című produkcióhoz. Ösztönösen döntött, és ő maga is meglepődött társa hangjától.

Az első hangpróbán alaposan meglepte a magyarnóták királynőjét, Bangó Margitot a másságát három éve nyíltan felvállaló stylist, Lakatos Márk.
"Már azon nagyon csodálkoztam, hogy Márk egyáltalán tud énekelni, de hogy ilyen bölömbika hangja van, az teljesen letaglózott. Azt hittem, hogy egy vékony kis hang jön majd ki a torkából, és a színpadon majd kedvesen el fog tinglitanglizni mellettem. Márk egy bohém, lelkiekben gazdag fiú. Az éneklésnél pedig nagyon fontos, hogy a művész kisugárzása érkezzen el a nézőkhöz, át tudjuk adni a közönségnek, amit érzünk, gondolunk. Ezt nem lehet tanítani, ezzel valaki vagy születik, vagy nem. Amikor felkértek a showműsorban való szereplésre kikötöttem, hogy én választok magamnak partnert. Sorolták volna a lehetséges társakat, Márk volt az első név a sorban. Lecsaptam rá azonnal, csak vele akartam duettet énekelni" - árulta el Bangó Margit.

Forrás: SuperTV2

Több mint 10 kilót fogyott A Nagy Duett énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130205-kiraly-linda-a-nagy-duett-enekesnoje-szabo-gyozo-partnere-tiz.html Bepánikolt az ismert zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130205-sipos-tamas-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-tagja-panikrohamot-kapott.html Együtt tanul táncolni családjával Győrfi Pálhttp://www.life.hu/legykepben/20130205-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-gyerekeivel-egyutt-gyakorol-a.html Ittasan okozott balesetet a VV sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130206-vv-beci-es-vv-gigi-falaztak-vv-leonidasz-ittas-balesetenel.html Dinnyézésből és vasazásból akar megélni a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130206-vv-feco-segelybol-alkalmi-munkabol-dinnyezesbol-vasazasbol-akar-megelni.html Elütötte egy autó az ismert magyar énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130205-elutotte-egy-auto-juttat-a-josh-es-jutta-formacio-enekesnojet.html A legnagyobb sztárok fogtak össze a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130204-jaksity-kata-kepes-andras-kulka-janos-es-pal-denes-osszefogtak.html Elhagyja az országot az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130205-elhagyja-franciaorszagot-az-ismert-szineszno-monica-bellucci-es-ferje-vincent.html