Már csak pár hónap választja el Kefírt attól, hogy végre átvegye évek óta készülő álomlakását Thaiföldön - tudta meg a Life.hu.

Két évvel ezelőtt vásárolt Kefír egy 110 nm-es, nappalis, két hálószobás, sok teraszos luxusapartmant Pattayában, amelyet azóta sem tudott átvenni. A V-Tech zenésze befektetésnek szánta a földszinti ingatlant, melynek ára - állítása szerint -  egyáltalán nem volt olyan horribilis összeg, mint ahogy gondolnánk. Pont ennyibe kerül egy balatoni, hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlan.

 

Forrás: Tropical Dream Pattaya, www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

"Már készen kellett volna lennie a lakásnak, de egy évet elhúzódott az átadás. Rendszeres tájékoztatást kapok arról, hogy hogyan állnak a munkálatok, és most már csak pár hónap van hátra az átadásig. Az építtető, aki nem tudta időre átadni az apartmant, kötbér gyanánt a rendelkezésemre bocsátott egy hasonló lakást arra az időszakra, amikor a téli hidegből a meleg, hófehér homokos tengerpartra, a napsütésre és pálmafákra vágytam. De most már alig várom, hogy a saját kéglimet élvezhessem, amit ha majd nem használok, akkor ki fogom adni turistáknak" - osztotta meg velünk Kefír, akire az átadási ünnepségen  nem csak mint tulajdonosra, hanem mint sztárfellépőre is számítanak.Forrás: Tropical Dream Pattaya

A zenész egy ausztrál turné során szeretett bele a keleti világba, amikor a V-Tech együttessel Bangkokban szálltak át. Azóta évente visszatér, sőt a helyi nemzetközi szállodalánc hoteljeiben is vállal fellépést. Legutóbbi koncertje alatt döbbenten figyelt fel arra, hogy az egyik vendég teli torokból énekli magyar nyelvű dalát. "Egy Lengyelországból származó, de ma már Thaiföldön élő, sikeres ingatlanos nő ismerte a nótámat, és tudta a szövegét. Ekkora meglepetés ritkán éri az embert" - nevetett Kefír, akinek fellépésről a helyi újság is hírt adott.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

 
Bejelentette lemondását XVI. Benedek pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-lemondott-a-85-eves-xvi-benedek-papa-aki-idos-korara.html Beindult az élete az X-Faktor győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130208-olah-gergo-xfaktor-gyoztesenek-nincs-szabadideje-miota-budapestre-koltozott.html Mostohája kínozta Szita Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20130211-szita-bencet-a-mostohaja-kinozta-elore-megtervezte-a-kisfiu-kivegzeset.html Megint rendőrt hívtak VV Évárahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-megint-botranyosan-viselkedett-rendort.html Gáspár Laci undok volt és nem nyilatkozott - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gaspar-laci-undok-volt-es-nem-nyilatkozott-a-dal-musor.html Szalagok fogják össze Kovács Lázár combjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-kovacs-lazar-sztarszakacs-detar-eniko-szineszno-partnere-a-nagy-duettben.html Megszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-vv-vera-kertesz-vera-megszabadulna-ruhajatol-elarverezi-egy-beteg-kiskutyanak.html