Hamarosan átveszi luxuskéglijét az énekes

meleg kötbér Kefír pálmafa tengerpart zenész lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár hónap választja el Kefírt attól, hogy végre átvegye évek óta készülő álomlakását Thaiföldön - tudta meg a Life.hu.

Két évvel ezelőtt vásárolt Kefír egy 110 nm-es, nappalis, két hálószobás, sok teraszos luxusapartmant Pattayában, amelyet azóta sem tudott átvenni. A V-Tech zenésze befektetésnek szánta a földszinti ingatlant, melynek ára - állítása szerint - egyáltalán nem volt olyan horribilis összeg, mint ahogy gondolnánk. Pont ennyibe kerül egy balatoni, hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlan.

Forrás: Tropical Dream Pattaya, www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita
Forrás: Tropical Dream Pattaya, www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

"Már készen kellett volna lennie a lakásnak, de egy évet elhúzódott az átadás. Rendszeres tájékoztatást kapok arról, hogy hogyan állnak a munkálatok, és most már csak pár hónap van hátra az átadásig. Az építtető, aki nem tudta időre átadni az apartmant, kötbér gyanánt a rendelkezésemre bocsátott egy hasonló lakást arra az időszakra, amikor a téli hidegből a meleg, hófehér homokos tengerpartra, a napsütésre és pálmafákra vágytam. De most már alig várom, hogy a saját kéglimet élvezhessem, amit ha majd nem használok, akkor ki fogom adni turistáknak" - osztotta meg velünk Kefír, akire az átadási ünnepségen nem csak mint tulajdonosra, hanem mint sztárfellépőre is számítanak.

Kattints ide, és nézd meg az álomszép luxusvillát, ahol Katalin és Vilmos elbújtak a világ elől!



Forrás: Tropical Dream Pattaya
Forrás: Tropical Dream Pattaya

A zenész egy ausztrál turné során szeretett bele a keleti világba, amikor a V-Tech együttessel Bangkokban szálltak át. Azóta évente visszatér, sőt a helyi nemzetközi szállodalánc hoteljeiben is vállal fellépést. Legutóbbi koncertje alatt döbbenten figyelt fel arra, hogy az egyik vendég teli torokból énekli magyar nyelvű dalát. "Egy Lengyelországból származó, de ma már Thaiföldön élő, sikeres ingatlanos nő ismerte a nótámat, és tudta a szövegét. Ekkora meglepetés ritkán éri az embert" - nevetett Kefír, akinek fellépésről a helyi újság is hírt adott.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.