Jack Osbourne állítólag bejelentkezett egy igen vitatott, kísérleti jellegű őssejtkezelésre Németországban.

Jack Osbourne igyekszik mindent megtenni, hogy a szklerózis multiplexét megállítsák, és próbálja felvenni a kapcsolatot a gyógymódot kutató legjobb orvosokkal.

Forrás: AFP


A sztár Los Angeles-i otthonából repült át Európába, hogy részese legyen egy teljesen újnak számító eljárásnak, melytől azt reméli, hogy segít majd az idegrendszeri betegség ellen folytatott harcában. "Részt veszek majd néhány őssejtkezelésen, de egy másik országba kell utazzam ehhez, mivel Amerikában egészen különös korlátozások állnak fenn. Pár hét múlva Németországba utazom és megteszem, amit kell" - mondta Osbourne, aki tavaly nyáron állt a nyilvánosság elé betegségének hírével, alig pár nappal azt követően, hogy ő maga is értesült róla. "Az orvosok őssejteket klónoznak majd a véremből, amiket aztán szépen vissza is fecskendeznek belém. Remélhetőleg ez majd megjavítja a sérült sejteket és idegeket" - tette hozzá Jack Osbourne az Access Hollywood Live című műsorban.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!Új életről álmodik az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-dolhai-attila-musical-szinesz-ha-nem-enekelne-legszivesebben-epitesz-lenne.html Bereczki imázsrombolónak tartja Dopemanthttp://www.life.hu/legykepben/20130211-szinetar-dora-a-nagy-duett-enekesno-volt-ferje-szerint-dopeman.html Bejelentette lemondását XVI. Benedek pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-lemondott-a-85-eves-xvi-benedek-papa-aki-idos-korara.html Beindult az élete az X-Faktor győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130208-olah-gergo-xfaktor-gyoztesenek-nincs-szabadideje-miota-budapestre-koltozott.html Megint rendőrt hívtak VV Évárahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-megint-botranyosan-viselkedett-rendort.html Gáspár Laci undok volt és nem nyilatkozott - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gaspar-laci-undok-volt-es-nem-nyilatkozott-a-dal-musor.html Megszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-vv-vera-kertesz-vera-megszabadulna-ruhajatol-elarverezi-egy-beteg-kiskutyanak.html Elvesztett szerelme miatt kesereg Baricz Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-baritz-gergo-az-xfaktor-enekese-elveszett-szerelmehez-irt-dallal-indul.html Elhunyt a Szomszédok ismert színészehttp://www.life.hu/legykepben/20130210-ongyilkos-lett-a-szomszedok-ismert-szinesze-kezdy-gyorgy-egy-korhazbol.html