Nem tesz eleget kedvese kérésének az énekesnő

paróka haj szerelem Brasch Bence kérés énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola nem hajlandó beáldozni saját jó közérzetét és elképzelését kedvesének, Brasch Bencének. A fiú hiába szeretné, ha szerelme ismét megnövesztené a haját, Lola hajthatatlan.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!


"Bence mindenárom azt szeretné, ha megnöveszteném a hajamat, de erről hallani sem akarok, nem szeretem, ha a vállamig ér a hajam. Ez a rövid frizura illik igazán hozzám. Miután lehetőséget kaptam rá, hogy ismét hosszú legyen a hajam egy kis időre, Bencének is a kedvére tettem. Ráadásul bármilyen árnyalatú parókat felpróbálhattam, így végre a kedvemre kísérletezhettem. Még soha nem voltam szőke, ezért nagyon kíváncsian vártam, hogy néznék ki, hát nem voltam elragadtatva a látványtól. Hatalmas élmény volt viszont a lángoló vörös, ebben például bármikor fellépnék, de az utcára már nem venném fel"

Forrás: Just Creative
Forrás: Just Creative


"Az viszont kellemesen meglepett, hogy már nem is hiányzik a hosszú haj. Annak idején, amikor rövidre vágattam, nagyon szomorú voltam miatta, most viszont már furcsa hosszú hajjal látni magamat. Valahogy a rövid vált az igazivá, és Bence sem tud meggyőzni, hogy újra növesszem meg."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.