Lola nem hajlandó beáldozni saját jó közérzetét és elképzelését kedvesének, Brasch Bencének. A fiú hiába szeretné, ha szerelme ismét megnövesztené a haját, Lola hajthatatlan.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on  is!


Csak pár órára engedett szerelme kérésének Lola, aki ismét hosszú hajjal mutatkozott. "Bence mindenárom azt szeretné, ha megnöveszteném a hajamat, de erről hallani sem akarok, nem szeretem, ha a vállamig ér a hajam. Ez a rövid frizura illik igazán hozzám. Miután lehetőséget kaptam rá, hogy ismét hosszú legyen a hajam egy kis időre, Bencének is a kedvére tettem. Ráadásul  bármilyen árnyalatú parókat felpróbálhattam, így végre  a kedvemre kísérletezhettem. Még soha nem voltam szőke, ezért nagyon kíváncsian vártam, hogy néznék ki, hát nem voltam elragadtatva a látványtól. Hatalmas élmény volt viszont a lángoló vörös, ebben például bármikor fellépnék, de az utcára már nem venném fel" - nevetett fel két parókapróba között a bájos énekesnő.

Forrás: Just Creative


"Az viszont kellemesen meglepett, hogy már nem is hiányzik a hosszú haj. Annak idején, amikor rövidre vágattam, nagyon szomorú voltam miatta, most viszont már furcsa hosszú hajjal látni magamat. Valahogy a rövid vált az igazivá, és Bence sem tud meggyőzni, hogy újra növesszem meg."

 

Geszti Péter beszólt A Dal zsűrijénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130213-geszti-peter-kritizalta-a-dal-zsurijet-nem-jo-az-ertekrend.html Magyar színészek, akik a halálba menekültekhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-schutz-ila-domjan-edit-latinovits-zoltan-es-soos-imre-halala.html Gesztesin röhögnek Balázsékhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-gesztesi-karolyon-a-nagy-duett-amator-enekesen-nevettek-sebestyen-balazsek.html Továbbra sem kupálódik Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-erdelyi-monika-a-nagy-duett-versenyzoje-haziasszonynak-oltozott-tovabbra-sem.html A halálból menekült meg a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130212-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-sztarja-vili-bacsi-eletmento-szivmuteten.html Rákbetegsége miatt lett öngyilkos Kézdy Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-kezdy-gyorgy-magyar-szinesz-rakos-megbetegedese-miatt-lett-ongyilkos.html