A legnagyobb divatmagazin brit kiadásában mutatkozik be Debreczeni Zita, aki meglepő módon a szaklapban nem modellként debütál.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!

A fotósként dolgozó egykori modell a csúcsra tör. Zita lehetőséget kapott arra, hogy a British Vogue márciusi számában az egész világnak megmutassa, mire is képes.

Forrás: Facebook/Zita Debreczeni
Nézd meg Zita többi munkáját is galériánkban, kattints a képre!

"Egy soproni divattervezőnőnek egy bécsi divatbemutatója után ajánlotta fel a lehetőséget a magazin jelenlévő munkatársa, hogy oldalaikon is bemutassa ruháit. A divattervezőnő engem kért fel a fotózásra, ami azt jelenti, hogy a nevem a szakma legnagyobbjai mellett fog szerepelni a divatmagazinban. Erre a munkámra annak ellenére nagyon büszke vagyok, hogy meg volt adva a koncepció, semmi kreativitást nem vihettem bele. Kizárólag a ruhán és a modellen volt a hangsúly. Büszkén teszem majd be a portfóliómba" - mesélt a Life.hu-nak a fotósként dolgozó Debreczeni Zita.

Nudisták hozták zavarba Rákóczi Ferithttp://www.life.hu/legykepben/20130227-rakoczi-feri-a-tv2-sztarja-a-40-millios-jatszma-musorvezetoje.html Ellenőrök lepték meg Varga Izabelláthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-a-szombat-esti-lazra.html Rettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreáthttp://www.life.hu/legykepben/20130227-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-rettenetes-fajdalmak-kozt-keszul.html Megváltoztatta A Nagy Duett a sztárfodrászthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-zsidro-tamas-a-nagy-duett-versenyzoje-megvaltozott-a-musor-miatt.html