fashion week fénykép modell fotós divatmagazin debütálás Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb divatmagazin brit kiadásában mutatkozik be Debreczeni Zita, aki meglepő módon a szaklapban nem modellként debütál.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!

A fotósként dolgozó egykori modell a csúcsra tör. Zita lehetőséget kapott arra, hogy a British Vogue márciusi számában az egész világnak megmutassa, mire is képes.

Forrás: Facebook/Zita Debreczeni
Forrás: Facebook/Zita Debreczeni

Nézd meg Zita többi munkáját is galériánkban, kattints a képre!

"Egy soproni divattervezőnőnek egy bécsi divatbemutatója után ajánlotta fel a lehetőséget a magazin jelenlévő munkatársa, hogy oldalaikon is bemutassa ruháit. A divattervezőnő engem kért fel a fotózásra, ami azt jelenti, hogy a nevem a szakma legnagyobbjai mellett fog szerepelni a divatmagazinban. Erre a munkámra annak ellenére nagyon büszke vagyok, hogy meg volt adva a koncepció, semmi kreativitást nem vihettem bele. Kizárólag a ruhán és a modellen volt a hangsúly. Büszkén teszem majd be a portfóliómba" - mesélt a Life.hu-nak a fotósként dolgozó Debreczeni Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.