A népszerű énekesnőt és párját, John Mayert Valentin-napon kapták lencsevégre romantikus vacsorájuk után, amikor is Katy egy igazán feltűnő ékszert viselt gyűrűsujján.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!


A fotók láttán azonnal megindultak a találgatások, hogy Perrynek válása után egy évvel újra bekötik a fejét. Egy bennfentes elmondása szerint azonban szó sincs eljegyzésről, legalábbis egyelőre.

Northfoto

A szív alakúra csiszolt rubinköves gyűrű csupán egy egyszerű Valentin-napi ajándék volt, melyet a 28 éves énekesnő saját maga választott ki.
Az ékszerüzlet szóvivője azonban elárulta, hogy Mayer "szuperédes volt" miközben barátnőjének vásárolt, így talán már arra sem kell sokat várnunk, hogy előálljon a nagy kérdéssel.

Exkluzív! Meztelenre vetkőzött VV Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-nadai-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-meztelenre-vetkozott-a.html Cápaveszélyben fürdött Voksán Virághttp://www.life.hu/legykepben/20130219-voksan-virag-djflower-braziliaban-a-karnevalon-lepett-fel-es.html Gyászol Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-delhusa-gjon-enekes-kisbabajat-gyaszolja.html Fábryn csámcsognak a rádiósokhttp://www.life.hu/legykepben/20130218-fabry-sandoron-csamsogtak-a-class-fm-reggeli-musoraban-sebestyen-balazsek.html Ismét milliomosba szerelmes Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20130219-debreczeni-zita-magyar-modell-ismet-milliomosba-szerelmes.html Hatszor élesztették újra A Dal egyik munkatársáthttp://www.life.hu/legykepben/20130219-a-dal-az-eurovizios-dalfesztival-hazai-elodontojenek-studiojaban-hatszor-elesztettek.html Kibékült szerelmével a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-ujbol-beszeloviszonyban-van-arab.html