színésznő baleset Barátok közt Kiss Ramóna celeb sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetet szenvedett Kiss Ramóna. A Barátok közt sztárja egy rossz mozdulat miatt került kórházba és rettenetes fájdalmakat kellett átélnie.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig a sztárok stílusa érdekel, ajánljuk a StílusZaru oldalt!






Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu



"Még soha életemben nem tört el semmim, de amilyen fájdalmat most éreztem, nem is szeretném, ha a jövőben nagyobb bajom lenne. A baleset a saját hibámból történt, siettem, ezért a gondolataim már jóval előrébb jártak, ezért nem figyeltem oda, mit is csinálok. Az egyik kezemmel becsuktam az anyósülés ajtaját, a másikat viszont elfelejtettem elvenni onnan, úgyhogy odacsuktam" - mondta a Blikknek a színésznő.

Fittyet hány a kritikusokra Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-erdelyi-monika-a-nagy-duett-sztarja-nem-torodik-a-kritikusokkal.html3 év után újra szerelmes Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130219-kasza-tibor-magyar-enekes-3-ev-utan-ujra-szerelmes.htmlKaty Perry ujjára máris gyűrűt húztakhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-katy-perry-enekesno-ujjara-maris-gyurut-huzott-valentinnap-alkalmabol-baratja.htmlExkluzív! Meztelenre vetkőzött VV Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-nadai-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-meztelenre-vetkozott-a.htmlCápaveszélyben fürdött Voksán Virághttp://www.life.hu/legykepben/20130219-voksan-virag-djflower-braziliaban-a-karnevalon-lepett-fel-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.