Olyasmire készül Szulák Andrea, amit még sosem láthattunk tőle. A színésznő teljesen ismeretlen területre evez - tudta meg a Life.hu.

Tőle teljesen szokatlanul és váratlanul fekete bőrruhát és acélbetétes bakancsot húz Szulák Andrea, aki A Nagy Duett színpadán Papp Gergő Pimaszúrral egy Bonanza Banzai slágerrel áll a színpadra.

"Ez a stílus a lehető legtávolabb esik tőlem, de mivel színésznő vagyok és ez a ruha és cipő illik a dalhoz, ezért természetes, hogy felveszem. Ez is egy szerep, ráadásul nagyon jól érezzük magunkat ebben a dalban, ami Gergő egyik kedvence" - árulta el Andi.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A Nagy Duett párosa számára nagy előrelépés, hogy végre oldottan készülhetnek a vasárnapi show-ra, hiszen a munkakapcsolatuk egyáltalán nem indult könnyen. "Gergő eleinte nagyon feszült volt, talán túlzottan komolyan vette a feladatot. Nekem ez 100%-ig játék. A múlt héten ráadásul az elfoglaltságaim miatt nem is tudtunk eleget próbálni, ám ennek ellenére továbbszavazott minket a közönség. Mindezek segítettek abban, hogy erre a hétre és erre a dalra Gergő is felengedett. Most már jól megértjük egymást és könnyebben megy a közös munka is" - tette hozzá az énekesnő, akit az sem bántott, hogy a múlt héten a kiesés szélére jutottak.

"Nem feszengek amiatt, hogy hányan szavaznak ránk, egyszerűen próbálom kihozni magamból a maximumot. Tudjuk, hogy egyszer eljön a pillanat, hogy mennünk kell, de most már, hogy az első kettőből továbbjutottunk, megmutathattuk magunkat többféle stílusban, így egyre oldottabbak vagyunk. Remélem, hogy ez az e heti produkciónkból is kiderül majd" - bizakodott Andi.

Az, hogy e héten is bizalmat szavaz-e a Andreának és a tegnap 40 éves Papp Gergő-Pimasz úrnak, kiderül A Nagy Duett ma esti adásából.

Cipőért most az orvosai sem tudnak többet tennihttp://www.life.hu/legykepben/20130223-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komaban-van-nem-kapcsoljak.html Novodomszky Éva szexisen szeretihttp://www.life.hu/legykepben/20130221-novodomszky-eva-a-dal-eurovizios-fesztival-musorvezetoje.html Orvosnál kötött ki a Szombat Esti Láz szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130220-dundika-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-szereploje-orvosnal-kotott.html Oscar Pistorius szabadlábon védekezikhttp://www.life.hu/legykepben/20130222-szabadlabon-vedekezik-a-modell-baratnojet-sajat-otthonukban-lelovo-oscar-pistorius.html Rajongója öltözteti Nagy Feróthttp://www.life.hu/legykepben/20130220-nagy-ferot-a-beatrice-frontemberet-egyik-rajongoja-latja-el-pirospottyos.html