Egymás után kétszer is meg kellett műteni Lakatos Yvette-et. A Megasztár énekese félt az operációktól, de orvosai javaslatára mégis kés alá feküdt.

A Megasztár egykori versenyzőjénél először novemberben találtak tályogot a szakemberek, amelyet kioperáltak és már akkor figyelmeztették, hogy újabb operációra lesz szükség: ki kell venniük a manduláját is.

Forrás: Facebook / Lakatos Yvette

Az énekesnő akkor még hallani sem akart a második beavatkozásról, attól félt, hogy megváltozna miatta a hangja. Az egészsége miatt azonban mégis kénytelen volt beadni a derekát.

"A mandulám sokat volt begyulladva az utóbbi időben, és azt mondták az orvosok, hogy ha még egyszer betályogosodik, akkor az veszélyeztetné az egészségemet, hiszen még a szívemre is rámehet" - magyarázta a Blikknek az énekesnő.

Csak segítséggel tud színpadra lépni Hienhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-hien-a-megasztar-egykori-versenyzoje-csak-segitseggel-tud-szinpadra-lepni.html Életveszélybe került Vastag Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130226-vastag-tamas-az-xfaktor-versenyzoje-eletveszelybe-kerult-a-ho-fogsagaba.html Mindenkit megvert Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sarka-kata-squashban-legyozhetetlen-a-media-squash-kupan-ismet-elso.html Mádai Vivien lefolyik a képernyőről - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-madai-vivien-az-rtl-klub-musorvezetoje-durva-kritikat-kapott-elhizasaval.html Karanténba került az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130225-palcso-tamas-az-eurovizios-tancdalfesztivalon-szajmaszkban-kozlekedett.html