Az Eurovízió nyertes dalának előadója nem is sejtette, hogy ekkora médianyilvánosság vár rá, ezért a verseny után elvonult, mert át akarta gondolni, merre tovább - tudta meg a Life.hu.

Élete első sajtótájékoztatóján ByeAlex minden újságíró kérdésére szívesen válaszolt, bár volt olyan kérdés, amivel nem tudott mit kezdeni, mint például hogy milyen társadalmi szerepvállalással tudna azonosulni. Alex ennél sokkal egyszerűbben és tisztábban látja a helyzetét, ő csak írni és dalolni szeretne, és élni, akárcsak a többi ember a világon.
"Az eurovíziós szereplés előtt egy tetoválásokkal foglalkozó magazinnak írtam, mert ez mindig is érdekelt. Szeretem a munkám, és megpróbálom összeegyeztetni az eurovíziós szerepléssel, remélem, ez sikerülni fog. Attól hogy én megyek az Eurovízióra, szeretnék önmagam maradni, a bulvármédia soha nem érdekelt, és nem is szeretnék megjelenni benne, mert távol áll tőlem ez a megnyilvánulási forma. A verseny után vasárnap egymagam beültem a Bazilikába, gondolkodtam a győzelmemen, töprengtem a jövőmön, és egyszerűen csak élveztem a napsütést. A célom, hogy a hétköznapjaim ugyanúgy éljem, mint eddig, hiszen nem vagyok érdekesebb, mint bárki más" - osztotta meg a gondolatait Alex.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi

 

Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html ByeAlex nem lesz kegyetlen!http://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertes-enekese-nem-lesz-kegyetlen-a-jovo.html Ördög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.html Jelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.html Van, aki bekapná Bálint Antónia lábfejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-balint-antonia-szombat-esti-laz-versenyzoje-labfeje-teljesen-szetment-a.html Balesete óta depressziós a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-balesete-ota-meg-mindig-nincs-jol-es-depresszios-a-josh.html Élet-halál közt volt Dopeman édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-dopeman-a-nagy-duett-sztarjanak-csaladtagjai-eletveszelyben-voltak.html Hajdú rettenetesen megsértette Lajcsithttp://www.life.hu/legykepben/20130304-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-lagzi-lajcsit-verig-sertette.html Elszórta apja örökségét Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-elszorta-apja.html Amerikában korona került Zimány Linda fejérehttp://www.life.hu/legykepben/20130303-zimany-linda-ismet-szepsegkiralyno-lett-amerikaban-a-hawaiiantropic-szepsegversenyen.html