A Bazilikába menekült a népszerűség elől ByeAlex

nyertes hírnév bazilika Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex A Dal elvonulás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovízió nyertes dalának előadója nem is sejtette, hogy ekkora médianyilvánosság vár rá, ezért a verseny után elvonult, mert át akarta gondolni, merre tovább - tudta meg a Life.hu.

Élete első sajtótájékoztatóján ByeAlex minden újságíró kérdésére szívesen válaszolt, bár volt olyan kérdés, amivel nem tudott mit kezdeni, mint például hogy milyen társadalmi szerepvállalással tudna azonosulni. Alex ennél sokkal egyszerűbben és tisztábban látja a helyzetét, ő csak írni és dalolni szeretne, és élni, akárcsak a többi ember a világon.
"Az eurovíziós szereplés előtt egy tetoválásokkal foglalkozó magazinnak írtam, mert ez mindig is érdekelt. Szeretem a munkám, és megpróbálom összeegyeztetni az eurovíziós szerepléssel, remélem, ez sikerülni fog. Attól hogy én megyek az Eurovízióra, szeretnék önmagam maradni, a bulvármédia soha nem érdekelt, és nem is szeretnék megjelenni benne, mert távol áll tőlem ez a megnyilvánulási forma. A verseny után vasárnap egymagam beültem a Bazilikába, gondolkodtam a győzelmemen, töprengtem a jövőmön, és egyszerűen csak élveztem a napsütést. A célom, hogy a hétköznapjaim ugyanúgy éljem, mint eddig, hiszen nem vagyok érdekesebb, mint bárki más" - osztotta meg a gondolatait Alex.

Forrás: MTI/Bruzák Noémi
Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.htmlByeAlex nem lesz kegyetlen!http://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertes-enekese-nem-lesz-kegyetlen-a-jovo.htmlÖrdög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.htmlJelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.htmlVan, aki bekapná Bálint Antónia lábfejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-balint-antonia-szombat-esti-laz-versenyzoje-labfeje-teljesen-szetment-a.htmlBalesete óta depressziós a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-balesete-ota-meg-mindig-nincs-jol-es-depresszios-a-josh.htmlÉlet-halál közt volt Dopeman édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-dopeman-a-nagy-duett-sztarjanak-csaladtagjai-eletveszelyben-voltak.htmlHajdú rettenetesen megsértette Lajcsithttp://www.life.hu/legykepben/20130304-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-lagzi-lajcsit-verig-sertette.htmlElszórta apja örökségét Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-elszorta-apja.htmlAmerikában korona került Zimány Linda fejérehttp://www.life.hu/legykepben/20130303-zimany-linda-ismet-szepsegkiralyno-lett-amerikaban-a-hawaiiantropic-szepsegversenyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.