A 26 éves színésznő-tervező lassan egy éve alkot egy párt a nála 16 évvel idősebb Olivier Sárkozyvel, és úgy tűnik, egyre komolyabban veszik kapcsolatukat.

A párt, akik inkább tűnnek apa-lánya párosnak, mint szerelmeseknek, a napokban kapták lencsevégre egy New York Knicks kosárlabdameccsen, ahol egymásba karolva turbékoltak.

Forrás: AFP

Mary-Kate és Olivier Sarkozy szemmel láthatóan jól érezték magukat és inkább egymással foglalkoztak, mint a játékkal. A képeken összebújva nevetgélnek és az is szemet szúr, hogy az Olsen lány egy arany karikagyűrűt visel bal gyűrűsujján.
Habár a pár már össze is bútorozott Sárkozy 6 millió dolláros New York-i apartmanjában, egy bennfentes állítja, hogy nincs szó még eljegyzésről. A páros csupán élvezi egymás társaságát és "őrülten szerelmesek".

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Szegecses harisnyában vonaglott Kate Mosshttp://www.life.hu/szepulj/20130306-kate-moss-a-brit-szupermodell-csillogo-haloban-szoknya-nelkul-jelent.html Félmeztelenül pucsít az énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130306-rihanna-a-dogos-enekesno-megint-szexi-cuccban-pozol.html Tetkó a szemgolyón - ez lesz az új divat?http://www.life.hu/szorakozz/20130306-barmy-mathew-whelan-egy-orult-brit-pasi-meg-a-szemgolyojat.html Zokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.html Könnyes búcsú a kiselefánttólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130306-ashanak-a-nemreg-szuletett-kiselefantnak-haromeves-kora-korul-el-kell.html Átalakítunk! Stílust váltott anya és lányahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130305-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Majdnem apa lett Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kasza-tibor-magyar-enekes-byealex-magyar-enekest-parodizalja.html Al Pacinónak minden jól állhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130305-mozi-film-szorakozas-al-pacinonak-minden-jol-all.html Ganxsta Zolee bedobta kutyáit is a bizniszbehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-gansxta-zolee-zenesz-es-ket-argentin-dogja-lett-az-arca.html A nő, akitől minden férfi menekül (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20130305-szex-szerelem-parkapcsolat-a-no-akitol-minden-ferfi-menekul.html