A Barátok közt sorozat legkisebb, új szereplője kapta a legnagyobb figyelmet a sorozat sajtótájékoztatóján, ahol bemutatták az új színészeket.

Minden szem rá irányult, a fülig érő mosolyok csak neki szóltak. Ő Merlin, aki nemcsak a stábot babonázta meg, de valószínűleg a nézőket is pillanatok alatt le fogja venni a lábukról.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Merlin egy border collie fajtájú, hétéves kutyus, aki hamarosan feltűnik a képernyőn két új, kétlábú színművésszel. Az egyik új arc Bartha Zsolt rokona, Bartha Krisztián lesz, akit Seprenyi László, a Pesti Magyar Színiakadémia növendéke alakít majd. A másik új szereplő pedig Pataki Szilvia színésznő, a József Attila Színház tagja, aki a Szabó ikrek nagynénjeként, Bárány Enikő szerepében lép be a sorozatba. Merlin kutya Seprenyi Lászlóval együtt március 22-én kerül képbe, a katonát játszó férfi hű társaként.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

Már nem szidják ByeAlex daláthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-byealex-dala-korul-lassan-elcsitulnak-a-kedelyek-versenytarsai-megnyugodtak.html Megszabadult gyomorgyűrűjétől Lajcsi, mégsem tud jóízűen ennihttp://www.life.hu/legykepben/20130307-galambos-lajos-trombitamuvesz-a-hal-a-tortan-forgatasan-bevallotta-mar.html Hajós a TV2-höz igazolthttp://www.life.hu/legykepben/20130307-hajos-andras-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-konkurenciahoz-igazolt.html Drogügybe keveredett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20130307-gaspar-laci-a-nagy-duett-sztarja-drogugyletbe-keveredett.html Egykori köztévést igazolt az RTL Klubhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-teszari-nora-egykori-mtvas-es-somogyi-zoltan-vezeti-az-rtl.html Mary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/legykepben/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.html Zokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.html Majdnem apa lett Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kasza-tibor-magyar-enekes-byealex-magyar-enekest-parodizalja.html