Váradi Roma Café tragédia Váradi Gyula sztár énekes L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta keveset lehetett hallani a Váradi Roma Caféról. Nem véletlenül. Súlyos problémák nehezítették a zenekar tagjainak életét - tudta meg a Life.hu.

Három éve hirtelen tűnt el a magyar zenei színpadokról a Váradi Roma Café. Felröppentek pletykák, melyek szerint tartozás, anyagi konfliktusok miatt nem lehetett hallani róluk. Az igazság azonban egészen más.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2

"Családi tragédiák, problémák miatt tűntünk el. Artúr, a zongoristánk édesanyja meghalt, a gitárosunknál, Botos Tibornál súlyos betegséget diagnosztizáltak, amit csak külföldön tudtak kezelni. És ha ez nem lett volna elég az én magánéletem is zűrös volt: több váláson vagyok túl. Ilyen körülmények között nem nagyon volt kedvünk fellépni" - árulta el Váradi Gyula.

"Ebben az időszakban feléltük a tartalékainkat és külföldön vállaltunk fellépéseket. A hazai anyagi helyzet miatt ki sem tudták sokszor fizetni a 8 tagú élő zenekarunkat, részben ezért is láthattak itthon keveset minket" - tette hozzá az énekes, aki azonban ma már tele van tervekkel.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2

"Vasárnap, a SuperTV2-n A Nagy Duettben régi barátommal, L.L. Juniorral állok majd színpadra. Eközben a hatodik lemezünkön dolgozunk és egyre többet játszunk újra itthon is."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.