Évek óta keveset lehetett hallani a Váradi Roma Caféról. Nem véletlenül. Súlyos problémák nehezítették a zenekar tagjainak életét - tudta meg a Life.hu.

Három éve hirtelen tűnt el a magyar zenei színpadokról a Váradi Roma Café. Felröppentek pletykák, melyek szerint tartozás, anyagi konfliktusok miatt nem lehetett hallani róluk. Az igazság azonban egészen más.

Forrás: SuperTV2

"Családi tragédiák, problémák miatt tűntünk el. Artúr, a zongoristánk édesanyja meghalt, a gitárosunknál, Botos Tibornál súlyos betegséget diagnosztizáltak, amit csak külföldön tudtak kezelni. És ha ez nem lett volna elég az én magánéletem is zűrös volt: több váláson vagyok túl. Ilyen körülmények között nem nagyon volt kedvünk fellépni" - árulta el Váradi Gyula.

"Ebben az időszakban feléltük a tartalékainkat és külföldön vállaltunk fellépéseket. A hazai anyagi helyzet miatt ki sem tudták sokszor fizetni a 8 tagú élő zenekarunkat, részben ezért is láthattak itthon keveset minket" - tette hozzá az énekes, aki azonban ma már tele van tervekkel.

Forrás: SuperTV2

"Vasárnap, a SuperTV2-n A Nagy Duettben régi barátommal, L.L. Juniorral állok majd színpadra. Eközben a hatodik lemezünkön dolgozunk és egyre többet játszunk újra itthon is."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Megcsinálta A Nagy Duett énekesnőit Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zsidro-tamas-a-nagy-duett-egykori-versenyzoje-visszatert-a-musorba.html Nem érdekli a jól menő családi vállalkozás az énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130306-cserpes-laura-enekesno-edesapja-meno-tejipari-vallalkozo-de-o-nem.html Ismét hülyét csinált magából Hajdú Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-hajdu-peter-a-tv2-frizbijenek-musorvezetoje-ismet-hulyet-csinalt-magabol.html Van új munkája Mádai Viviennek!http://www.life.hu/legykepben/20130308-madai-vivien-az-rtl-klub-reflektoranak-musorvezetoje-az-rtl-ii.html