Kiderült, hogy miért nem kíván az örökségéből további összegeket hagyni fiára Komár László.

Az énekes úgy érezte, hogy már életében teljesítette a fiának járó köteles részt. Nem is csoda, hiszen az évek során 30 millió forintot utalt át az Ausztráliában élő Balázs számára, akinek ő fizette a kinti, komoly összegbe kerülő tanulmányait is.

Fotó: TV2

Komár úgy rendelkezett, hogy a végakaratát a televízióban olvassák fel; így próbálta elérni, hogy a testamentumot sem volt felesége, Erzsi, sem nagykorú fia, Balázs ne támadják meg. Az októberben elhunyt énekes évente több millió forintot utalt ált a fiúnak, és minden egyes utalás bizonylatát megőrizte, hogy később - bármilyen vita adódik - bizonyítani tudja nagylelkűségét. "Évente legalább 2,5 millió­ba van Balázs, ami nem kevés, de így jóvátehetek valamit abból, amit elmulasztottam" - mondta még korábban a Blikknek Komár.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Szinetár Dóra és Dopeman esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130310-szinetar-dora-es-dopeman-a-super-tv2-nagy-duett-kiesoi.html Majka titokban elvette Dundikát?http://www.life.hu/legykepben/20130310-majoros-hajnalkakent-mutattak-be-dundikat-majka-kedveset-a-szombat-esti.html Jövő héten kezdi meg a közmunkát Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130310-zambo-krisztian-konyvtarban-tolti-le-a-kozmunkat.html Családi tragédiák miatt tűnt el a Váradi Roma Caféhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-varadi-gyula-a-varadi-roma-cafe-enekese-allitja-hogy-csaladi.html Összeomlott a Szombat Esti Láz első kiesője, Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130309-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-cimu-musoranak-elso-kiesoje.html