örökség Komár László halott rák énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy miért nem kíván az örökségéből további összegeket hagyni fiára Komár László.

Az énekes úgy érezte, hogy már életében teljesítette a fiának járó köteles részt. Nem is csoda, hiszen az évek során 30 millió forintot utalt át az Ausztráliában élő Balázs számára, akinek ő fizette a kinti, komoly összegbe kerülő tanulmányait is.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Komár úgy rendelkezett, hogy a végakaratát a televízióban olvassák fel; így próbálta elérni, hogy a testamentumot sem volt felesége, Erzsi, sem nagykorú fia, Balázs ne támadják meg. Az októberben elhunyt énekes évente több millió forintot utalt ált a fiúnak, és minden egyes utalás bizonylatát megőrizte, hogy később - bármilyen vita adódik - bizonyítani tudja nagylelkűségét. "Évente legalább 2,5 millió­ba van Balázs, ami nem kevés, de így jóvátehetek valamit abból, amit elmulasztottam" - mondta még korábban a Blikknek Komár.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.