Máris a fél világ megkedvelte a tegnap este megválasztott Ferenc pápát, aki közismerten visszafogott életet él.

Futótűzként terjed az interneten az a fotó, amelyen a tegnap megválasztott pápa, Ferenc a metrón utazik munkahelyére.

A visszafogott életviteléről, szociális érzékenységéről és konzervatív elveiről híres, argentin származású pápa máris rengeteg hívő szívébe lopta be magát. Busszal jár, amelyre jegyet vált, nem használ modern kommunikációs eszközöket és még Rómába, a pápai konklávéra is turista osztályon utazott.

A kép, amely tegnap óta bejárta a világot:

Forrás: Facebook

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!MIndenről kipakol Mádai Vivien- Exkluzívhttp://www.life.hu/legykepben/20130313-madai-vivien-az-rtl-klub-sztarja-meg-nincs-tul-valasan.html Elhagyta a felesége VV Fecóthttp://www.life.hu/legykepben/20130314-balogh-ferenc-a-valo-vilag-egykori-szereploje-egyedul-maradt-felesege.html Némán próbál Király Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-neman-probal-beteg-a.html Az argentin Jorge Mario Bergoglio az új pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-megvalasztottak-az-uj-papat-feher-fust-szallt-fel-a-sixtuskapolna.html