Kissé meglepő maskarában, fekete álarcban ült a Szombat Esti Láz nézőinek soraiban a Barátok közt sztárjának családja, két kislánya és férje.

Arcukat egy fekete, nyolcas formájú, fekete maszkkal eltakarva drukkoltak szerettei és két rajongója Izának, akik részesei lettek annak a játéknak, amit a színésznő és táncospárja, Cseh-Szakál Tibor talált ki.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A színésznő egy héttel ezelőtt tette közzé a játékot, amelyben egy olyan fotót kellett feltölteni a közösségi oldalára, amelyen a jellegzetes szuperhős álarc szerepel. A rajongók egymás után küldték és küldik még ma is a vidámnál vidámabb képeket, és várják, hogy kisorsoljanak köztük két jegyet a 23-i élő adásra.
"Lehet rajtatok, a kutyusotokon, a szomszéd nénin, vagy akár a kerti törpén. Legyetek kreatívak!" - tette közzé Izabella, aki partnerével szerencsésen továbbjutott a versenyben.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Valami újjal próbálkozik Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-kiraly-viktor-magyar-enekes-az-enek-iskolaja-tehetseggondozo-tanara-lesz.html Helyreállt a családi béke VV Fecónálhttp://www.life.hu/legykepben/20130317-kibekult-felesegevel-vv-feco-akit-elhagyott-gyermekei-edesanyja-angela-nehany.html Legurult a lépcsőn a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130313-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-betegen-lepett-szinpadra-majdnem.html Megbünteti gyermekeit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130313-sarka-kata-es-hajdu-peter-gyermekei-noncsi-es-david-ket.html Dundika mosolyogva esett ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130316-dundika-a-szombat-esti-laz-2013-masodik-kiesoje.html