Pszichothrillert csinált a főzésből az énekesnő

levesestál Erdőhegyi Brigitta főzés szőr énekesnő thriller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem jeleskedik túlzottan a konyhában Erdőhegyi Brigitta, de most csak egy vendég akadt ki a vacsoráján. A héten a második esélyt kapott celebek próbáltak meg főzni a Hal a tortán című gasztro-realityben.

Azok az ismert emberek próbáltak meg ehető ételt varázsolni az asztalra, akik az elősző szériában elrontottak valamit. Brigi nem köntörfalazott, egyszerűen pszichothrillernek nevezte a főzést.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

Az énekesnő egy roppant komplikált menüvel szeretett volna kedveskedni vendégeinek, akik már abban sem voltak biztosak, hogy a beígért három fogás megérkezik az asztalra. A főzési folyamat kisebb hisztériába torkollott, Brigi csak édesanyja megnyugtató jelenléte miatt nem roppant össze a konyhatudomány súlya alatt. Az egész napos főzőcskézés miatt fodrászhoz, sminkeshez, műkörmöshöz és kozmetikushoz nem jutott el a kifogástalan külsejére nagyon is ügyelő énekesnő. Így fordulhatott elő, hogy Dér Heni, aki már eleve intrikusan állt hozzá Brigi főzéstudományához, döbbenten konstatálta, hogy egy szőrszál úszik a levesben.
"Körmösnél voltál, szőrtelenítettél, merthogy valami úszik a levesben!" - közölte könyörtelenül Heni a vendéglátóval, miközben kihalászta a vaskos szőrszálat a mogyorós-currys sertésragulevesből.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.