Még mindig nem jeleskedik túlzottan a konyhában Erdőhegyi Brigitta, de most csak egy vendég akadt ki a vacsoráján. A héten a második esélyt kapott celebek próbáltak meg főzni a Hal a tortán című gasztro-realityben.

Azok az ismert emberek próbáltak meg ehető ételt varázsolni az asztalra, akik az elősző szériában elrontottak valamit. Brigi nem köntörfalazott, egyszerűen pszichothrillernek nevezte a főzést.

Forrás: Super TV2

Az énekesnő egy roppant komplikált menüvel szeretett volna kedveskedni vendégeinek, akik már abban sem voltak biztosak, hogy  a beígért három fogás megérkezik az asztalra. A főzési folyamat kisebb hisztériába torkollott, Brigi csak édesanyja megnyugtató jelenléte miatt nem roppant össze a konyhatudomány súlya alatt. Az egész napos főzőcskézés miatt fodrászhoz, sminkeshez, műkörmöshöz és kozmetikushoz nem jutott el a kifogástalan külsejére nagyon is ügyelő énekesnő. Így fordulhatott elő, hogy Dér Heni, aki már eleve intrikusan állt hozzá Brigi főzéstudományához, döbbenten konstatálta, hogy egy szőrszál úszik a levesben.
"Körmösnél voltál, szőrtelenítettél, merthogy valami úszik a levesben!" - közölte könyörtelenül Heni a vendéglátóval, miközben kihalászta a vaskos szőrszálat a mogyorós-currys sertésragulevesből.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Kamerákba pucsított Südi Iringóhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-sudi-iringo-tancosno-istenes-bece-parja-hatalmasat-pucsitott-a-szombat.html Egy percig sem bírja szerelme nélkül Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130318-kasza-tibor-magyar-enekes-nem-birja-a-baratnoje-nelkul.html Nem akarja lejáratni kollégáit a szóvivőhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-gyorfi-pal-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-izgul-kollegai-miatt.html Házkutatás volt Stohl könyvének szerzőjénélhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-szalai-vivien-a-lifehu-sztarszerzojenel-hazkutatast-tartottak.html Szexoldalon kínálják Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130319-dundika-a-szombat-esti-laz-sztarjanak-kepe-egy-szexoldalon-tunt.html