Az egykori playmate megmutatta alig kéthetes kisbabáját, Rainbow-t.

A 33 éves Holly Madison elárulta, hogy nagyon élvezi az anyaságot, a szülés pedig számára is meglepő módon könnyen zajlott le.

Forrás: Instagram/Holly Madison

"Nagyon élvezem, amikor a kezemben tartom a kislányomat. Nevettem, miközben nyomtam a szülésnél!" - nyilatkozta Holly az inTouch magazinnak, aki odavan a csöppségért. "Még a sírása is olyan cuki!" - tette hozzá az egykori playmate.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Teniszkönyöke lett Győrfi Pálnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-beinjekciozva-all-kozonseg-ele.html Lágyszívű apa lett a szexi rapperhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-mark-wahlberg-szinesz-focizni-tanitotta-4-eves-kisfiat.html Gesztesi:"Soha életemben nem adtam fel semmit"http://www.life.hu/legykepben/20130323-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-versenyzoje-keseru-mert-kenytelen-feladni.html Nagymama lett Caroline monacói hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megszuletett-caroline-monacoi-hercegno-elso-unokaja-a-kisfiu-nevet-meg.html Öltözz tavasztündérnek! - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130322-divat-es-smink-a-heti-szepsegmustrajaban-szerepel-kate-upton-palvin.html Lefagyasztatja petesejtjeit Sofia Vergara színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130323-sofia-vergara-a-modern-family-szinesznoje-lefagyasztatja-petesejtjeit-hogy-ujra.html Kiskorú lányt izgatott az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130323-kiskoru-lanyt-izgatott-es-simogatott-vv-jerzy-az-rtl-klub.html Elhagyja az országot a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130323-elhagyja-magyarorszagot-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-es-finnorszagba-koltozik.html Bájos kislányból dögös nő lett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130321-fotokon-akkor-es-most-reese-witherspoon-oscar-es-golden-globedijas.html Gyerek reményében ment férjhez Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-esztergalyos-cecilia-szineszno-a-kivalo-muvesz-magenelete-nem-ugy-alakult.html