Újabb esélyt kapott Bálint Antónia, hogy tánctudását megcsillogtathassa. Partnerével, Angyal Andrással hamarosan visszatér a Szombat Esti Lázba - tudta meg a Life.hu.

Túl van a kiesés megrázkódtatásain Bálint Antónia, aki személyesen, az első asztalnál ülve szurkol minden adáson a versenyben maradt táncosoknak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"Most már jó részt venni az adásokon, a kiesés utáni első show még nagyon rosszulesett, azt az érzést az ellenségemnek sem kívánom. Már tudok felszabadult lenni, örülni mások sikerének, táncának. A közös bécsi keringőt szívesen eltáncoltam volna a kis csapattal, de minden táncban találtam volna valami izgalmasat. Szerencsére kaptam egy újabb lehetőséget arra, hogy bebizonyítsam, én is tudok táncolni. Eltáncolhatjuk az angol keringőt, amit a következő adásban adtunk volna elő, ha nem esünk ki. Már készültünk rá, de nem dolgoztuk ki annyira, és két hétig nem is gyakoroltuk, tehát újra készülni kell rá. Szerencsére elmúlt a hátfájásom, pedig sokáig a tánc után is fájdalomcsillapító injekcióval tudtam csak aludni" - árulta el Toncsi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


 

Villantások a Macskák 30 éves jubileumánhttp://www.life.hu/legykepben/20130326-detar-eniko-magyar-szineszno-es-gallusz-nikolett-magyar-szineszno-villantottak.html A budapesti Vásárcsarnok Európa legjobb piacahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-a-budapesti-vasarcsarnok-lett-europa-legjobb-piaca-a-cnn-travel.html Schoberték lányát kiejtették a TV2 műsorábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-schobert-lara-schobert-norbi-lanya-is-elindult-az-enek-iskolajaban.html Dráma A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-halott-baratjanak-enekelt.html