szereplés Bálint Antónia tánc fellépés Szombat esti láz Angyal András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb esélyt kapott Bálint Antónia, hogy tánctudását megcsillogtathassa. Partnerével, Angyal Andrással hamarosan visszatér a Szombat Esti Lázba - tudta meg a Life.hu.

Túl van a kiesés megrázkódtatásain Bálint Antónia, aki személyesen, az első asztalnál ülve szurkol minden adáson a versenyben maradt táncosoknak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"Most már jó részt venni az adásokon, a kiesés utáni első show még nagyon rosszulesett, azt az érzést az ellenségemnek sem kívánom. Már tudok felszabadult lenni, örülni mások sikerének, táncának. A közös bécsi keringőt szívesen eltáncoltam volna a kis csapattal, de minden táncban találtam volna valami izgalmasat. Szerencsére kaptam egy újabb lehetőséget arra, hogy bebizonyítsam, én is tudok táncolni. Eltáncolhatjuk az angol keringőt, amit a következő adásban adtunk volna elő, ha nem esünk ki. Már készültünk rá, de nem dolgoztuk ki annyira, és két hétig nem is gyakoroltuk, tehát újra készülni kell rá. Szerencsére elmúlt a hátfájásom, pedig sokáig a tánc után is fájdalomcsillapító injekcióval tudtam csak aludni" - árulta el Toncsi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.