Bangó Margit vasárnap energikusan táncolta végig mindkét produkcióját Lakatos Márk oldalán, de a műsor végeztével fáradtan rogyott le a színpad szélén.

Az énekesnő azonban nem a műtött gerince miatt fáradt el, hanem egy akut gyomorfertőzés döntötte le a lábáról - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"A tánccal nem volt semmi baj, de két napig ágyban feküdtem, mert rossz ételt ettem egy étteremben és olyan gyomorrontásom volt, hogy két napig hánytam" - árulta el Bangó, aki a csodával határos módon tudott csak vasárnap színpadra állni.

"Nem volt elég, hogy csütörtökön és pénteken hánytam, de ráadásul péntektől szombat délig magas lázam volt. A színpad szerelme segített összeszedni magam" - tette hozzá a sztár, aki azonban profihoz méltóan helytállt az elődöntőben, így ott lesz Lakatos Márkkal a fináléban is.

Olvasd el Szily Nóra Bangó Margittal készült interjúját itt.

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Dráma A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-szabo-gyozo-a-nagy-duett-sztarja-halott-baratjanak-enekelt.html Felgyújtották a meleg tinédzsert, belehalthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-steven-simpson-meleg-tinedzser-belehalt-egesi-seruleseibe-felgyujtottak.html Lilu igyekezett eltüntetni Tóth Gabi melleithttp://www.life.hu/legykepben/20130325-toth-gab-enekesnoi-melleit-a-szombat-esti-lazban-hol-anyukaja.html Elhunyt Schwarzenegger egykori testépítő mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-elhunyt-joe-weider-a-testepites-elharcosa-arnold-schwarzeneger-egykori-testepito.html Nem minden a külső - történelmi ízek a Chio Ízválasztó kampánybanhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-nem-minden-a-kulso-tortenelmi-izek-a-chio-izvalaszto.html