Felgyújtották a meleg tinédzsert, belehalt

halál horror égési sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horrorisztikus módon ért véget egy születésnapi parti, miután az egyik tinédzser fiút barátai heccből halálra égették.

Az Asperger-szindrómában, beszédzavarban és epilepsziában szenvedő 17 éves Steven Simpsont "haverjai" egy szülinapi buli alkalmával napolajjal lelocsolták és felgyújtották. A bevallottan homoszexuális tinédzser belehalt égési sérüléseibe. A bűncselekményt a 20 éves Jordan Sheard vállalta magára, akit a bíróság 3 és fél éves börtönbüntetésre ítélt.

AFP
AFP

Sokan megdöbbentően kevésnek találják a Jordanra kiszabott ítéletet és úgy vélik, hogy nem úszhatja meg ennyivel. Esetében enyhítő körülménynek mondható, hogy vallomást tett és minden részletre kiterjedően elmondta, hogy mi történt a rettenetes éjszakán. Azt vallotta, hogy nem akarta megölni Stevent, de az ítéletet bírálók szerint ez mellékes, hiszen végül a fiú mégis életét vesztette. Jordan ügyvédje azonban azt állítja, hogy a fiú mélyen megbánta bűnét, és sajnálja a történteket.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.