VV Fecó ápolja gyermekeit, akik bárányhimlősek lettek. A bökkenő csak az, hogy a valóságshow sztárja még nem esett át ezen a betegségen, ami felnőttkorban akár impotenciához is vezethet- tudta meg a Life.hu.

Két-három pötty már ki is jött VV Fecón, azaz Balogh Ferencen, aki otthon lévő gyermekeitől kapta el valószínűleg a betegséget, igaz, egyelőre  még csak pár piros pötty van az arcán.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Ahogy beszélni kezdek a bárányhimlőről máris vakarózok. Amikor levittem a gyerekeket az orvoshoz azzal biztatott, hogy valószínűleg én is megkapom most ezt a gyermekbetegséget, ami felnőttkorban nem  is olyan veszélytelen. Félek attól, hogy a férfiasságomat elveszíthetem. Ilyenkor arra gondolok, hogy szerencsére már van két gyönyörű csemetém, már nem kell utódokról gondoskodnom. De amikor az asszony mellé befekszem az ágyba, akkor is eszembe jut. Én ápolom a kicsiket, csókolgatom őket összevissza, kizárt, hogy ne lepjék el hamarosan az én testemet is az apró, viszkető hólyagok" - mesélte egyelőre jókedvűen VV Fecó.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Baleset miatt meghiúsult Talmácsi Gábor nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-talmacsi-gabor-motorversenyzo-balesete-miatt-kenytelen-volt-lemondani-az-alomnyaralasrol.html Gyomorfertőzést kapott Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bango-margit-a-nagy-duett-sztarja-betegen-allt-szinpadra.html Visszatér Toncsi a Szombat Esti Lázbahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-balint-antonia-visszater-a-szombat-esti-lazba-parjaval-angyal-andrassal.html Tél van, de nagyon - a legfrissebb hírekhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-tovabbra-is-havazik-teliesek-az-utviszonyok-de-matol-szep-lassan.html Cipő anyukája visszavárta fiát a kómábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-bodi-laszlo-cipo-edesanyja-gizi-neni-bizott-fia-ebredeseben.html Kórházba került Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130327-sarka-kata-magyar-celeb-hajdu-peter-felesege-rosszul-lett-korhazba.html Édesapja emlékét őrzi Deutsch születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-deutsch-tamas-magyar-politikus-otodik-gyermeke-a-nagypapa-emleket-orzi.html Esküvőre készül Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130326-iszak-eszter-a-viva-tv-musorvezetoje-es-dobrady-akos-a.html